Els contagis de coronavirus al Departament de Manises augmenten aquest dijous en 9 persones i en 2 les morts

Post també disponible en: Castellano

Segons les xifres actualitzades aquest dijous a la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana, en el Departament de Salut de Manises, a què pertanyen la majoria dels pobles de la Foia de Bunyol-Xiva, s’ha registrat un augment de 9 casos positius en coronavirus des dels 328 comptabilitzats fins ahir dimecres (jornada en què no es va produir cap increment) el que eleva la xifra de persones contagiades a data d’avui als 337; mentre que en tota la Comunitat Valenciana la xifra de contagiats se situa en els 9.615, que són 191 persones més que ahir.

Pel que fa a el nombre de morts, la xifra s’ha elevat als 34, dues persones més que ahir dimecres; mentre que a la resta de la Comunitat Valenciana el nombre de morts ha crescut en 27 persones més situant-se en les 972.

El Departament de Manises cobreix la demanda sanitària de 207.215 persones procedents dels 14 municipis adscrits i que són, a més de Manises, els d’Alborache, Bunyol, Macastre, Yàtova, Xest, Chiva, Quart de Poblet, Godelleta, Turís, Loriguilla, Riba -roja, Aldaia i Mislata.

En aquesta esmentada àrea geogràfica, les dades de què disposa la Generalitat Valenciana a data de el 16 de març (que són els comptabilitzats fins a un dia abans) són d’un total de 337 positius, amb 34 morts, el que ofereix una taxa de positius de l’162,60 i una taxa de mortalitat de l’16,40. Unes dades que, segons la comparativa amb altres departaments, segueixen situant a el de Manises en el grup dels que estan lleugerament per sota de la mitjana pel que fa a afecció de la pandèmia.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*