Els esports de raqueta protagonitzen amb gran èxit de participació i assistència l’arrancada de les “quasi festes” a Bunyol

Post també disponible en: Castellano

En aquestes “quasi festes” els esports de raqueta han comptat amb un fort protagonisme. Frontenis, tennis i pàdel van organitzar tornejos amb gran èxit de participació i assistència en les instal·lacions del Planell ahir dijous 19 d’agost

Manuel Sierra, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Buñol, recorda la tradició esportiva dels esports de raqueta en les Fires i Festes de la localitat. Fins i tot el torneig de frontenis ja s’acosta a la seua 50a edició. Encara que enguany també el pàdel s’ha inclòs i demostra el gran auge que aquests esports estan tenint en els últims temps en la localitat.
Sierra advoca per la continuïtat de l’esport en la localitat, “perquè ja s’ha comprovat àmpliament que és salut, és necessari per a les persones i que no és focus de contagis, així que sempre defensarem la continuïtat de les escoles i competicions esportives per a tots”. Finalment, advoca perquè l’any pròxim la Fira i Festes de Buñol torne a comptar amb la setmana esportiva tan arrelada des dels últims anys, on esportistes i aficionats es donen cita per a gaudir del millor esport en viu al seu poble. 
Aquest dia ha estat organitzat pel Club Frontenis Esportiu Buñol, el Club Pàdel Buñol i el Grup de Recreació Esportiva de Tennis Buñol, juntament amb la Regidoria d’Esports del Consistori buñolense.
Els esports de raqueta permeten complir les normes de distància que marca el Covid-19, així que esperen continuar pujant el número d’inscrits. La vesprada d’ahir va ser tot un èxit de participació en número d’inscrits i qualitat esportiva, igual que en nombre de veïns que van assistir a gaudir d’aquests esports en directe.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*