Els MIR i EIR s’incorporen a la plantilla de l’Hospital de Manises per a començar la residència

Post també disponible en: Castellano

Els Metges i Infermers Interns Residents que han triat el Departament de Salut de Manises per a realitzar els seus anys de formació a la residència s’han incorporat als seus llocs en les especialitats escollides després de realitzar l’examen MIR i IIR respectivament. Manises compta amb les especialitats de Medicina de Família, Medicina Interna, Pediatria i Radiologia.

Per la seua banda, per als professionals d’Infermeria, el centre sanitari compte places en Infermeria Familiar i Infermeria Pediàtrica sent aquesta última el primer centre de la Comunitat Valenciana en estar acreditat per a la seua docència.

“En el Departament de Salut portem anys desenvolupant una organització enfocada a oferir formació a futurs professionals sanitaris. Les infraestructures dels nostres centres sanitaris i els resultats assistencials ens situen com un espai idoni perquè els professionals del demà puguen desenvolupar ací la seua etapa d’especialització”, indica Ricardo Trujillo, gerent de el Departament de Salut de Manises.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*