Els municipis de la Foia de Bunyol-Xiva signen un pacte comarcal per l’ocupació i el desenvolupament local

Post també disponible en: Castellano

Aquest dimecres a les 11,00 hores s’ha signat a la seu de la Mancomunitat de la Foia de Bunyol-Xiva el Pacte comarcal per l’ocupació i el desenvolupament local a la comarca de la Foia Bunyol-Xiva.

Sindicats comarcals i diferents agents de la Foia han participat en el seu disseny i ho faran en la seua execució i avaluació posterior.

El pacte ha estat signat pel president de la Mancomunitat, Miguel Tórtola, els sindicats UGT i CCOO i els alcaldes a alcaldesses dels municipis pertencientes a aquesta mancomunitat, Alborache, Bunyol, Xest, Xiva, Cortes de Pallás, Macastre, Siete Aguas, Turís i Iàtova, excepte els edils de Millares, Dos Aguas i Godelleta. En aquest acte també ha estat present la responsable de Labora Chiva, Mª Pilar de Miguel Gimeno.

“Es tracta d’un instrument que contribuirà a afrontar les conseqüències socials i econòmiques de la pandèmia. Aquesta signatura és molt important, perquè les polítiques d’ocupació valencianes impulsades per Generalitat Valenciana van a anar instrumentades pels pactes d’ocupació comarcals”, segons fonts de la mancomunitat.

En paraules de Miguel Tórtola, el seu president, “aquest nou pla compta amb el suport dels municipis signants en un moment en què des de les institucions hem de fer tot el possible per ajudar als que necessiten ocupació i oportunitats”.

L’alcaldessa de Bunyol, Juncal Carrascosa destaca “el paper important que tindrà BUINSA a l’ésser l’única empresa municipal dedicada a l’ocupació, l’ocupabilitat i el foment de la indústria”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*