Els parcs infantils d’Utiel reobrin amb cartells informatius sobre normes d’ús

Post també disponible en: Castellano

Les instal·lacions es desinfectaran dos vegades al dia i hauran de complir-se les mesures sanitàries establides en estos recintes infantils

L’Ajuntament d’Utiel ha procedit hui a la reobertura dels parcs infantils del municipi instal·lant panells informatius en què s’indiquen les mesures d’higiene i seguretat establertes per les administracions sanitàries per prevenir possibles contagis.

Normes d’ús de parcs infantils

Tenint en compte la situació actual d’alerta sanitària generada per la Covid-19, la utilització de mascareta serà obligatòria per als més grans de sis anys, s’haurà de mantenir una distància de seguretat mínima de 1,5 metres tant entre famílies com entre xiquets i xiquetes i l’ús dels jocs es realitzarà de forma individualitzada.

Així mateix, es recomana el rentat freqüent de mans o la desinfecció amb solucions hidroalcohòliques

El consistori utielano desinfectar les instal·lacions dues vegades a el dia, a primera hora del matí i de la tarda, per mantenir les condicions d’higiene i salubritat en aquests espais en què cal tenir especial precaució a l’comptar amb afluència de població infantil.

Responsabilitat ciutadana

L’Ajuntament d’Utiel fa una crida a la responsabilitat ciutadana perquè es respecten les mesures establertes en els parcs infantils pel bé de tots i en particular dels més petits.

Els adults hauran de controlar que els xiquets i xiquetes al seu càrrec no compartisquen l’ús de jocs i mantinguen la distància de seguretat establerta per evitar possibles contagis per contacte directe.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*