
Post també disponible en:
Castellano
Els resultats del projecte AQUA VID, per a combatre les malalties fúngiques de la vinya que causen greus pèrdues de producció, són molt esperançadors i demostren que l’aplicació de la tecnologia Aquactiva pot ser realment útil.
Així s’ha posat de manifest en una jornada en línia organitzada pels promotors del projecte: la Unió de Llauradors, Aquactiva Solutions, la Universitat de València i la Univeristat Politècnica de València, on s’ha avançat que els assajos amb aqueixa tecnologia basada en l’aigua electrolitzada té un bon potencial en el control de les infeccions causades pels fongs de la fusta en plantes de vinya, a partir d’un producte desinfectant final que és totalment innocu per a l’ésser humà i el medi ambient, a més de molt econòmic.
En la jornada de presentació de resultats van participar tots els responsables del projecte. En la inauguració de la sessió, Maite Chafer, directora general de Política Agrària Comuna de la Conselleria d’Agricultura, va destacar “la necessitat de col·laborar per l’interés comú amb el conjunt del sector agrari valencià i analitzar com transferir aqueix coneixement de la investigació perquè siga una realitat que es plasme en el camp”. Informa, Luis Ibáñez.
Be the first to comment