Els serveis de neteja recullen 48.880 kg d’escombraries als carrers de Xest després de la celebració del GP de Motociclisme

Los servicios de limpieza recogen 48.880 kg de basura en las calles de Cheste tras la celebración del Gran Premio de Motociclismo.
Los servicios de limpieza recogen 48.880 kg de basura en las calles de Cheste tras la celebración del Gran Premio de Motociclismo.

Post també disponible en: Castellano

El dispositivo especial de limpieza ha estado formado por 19 peones de la brigada.
El dispositiu especial de neteja ha estat format per 19 peons de la brigada.

La regidoria de Serveis de l’Ajuntament de Xest ha fet balanç de les escombraries recollides pel dispositiu especial de neteja que es va posar en marxa amb motiu de la celebració del Gran Premi de Motociclisme els passats 15, 16 i 17 de novembre. Així, segons es detalla en l’informe, el divendres es van recollir 9.700 kg de plàstics, llaunes, vidre i burilles, entre d’altres; dissabte van ser 14.940 kg i ahir, diumenge, la xifra de les escombraries acumulades ascendia als 24.240 kg; en total 48.880 quilos de brossa recollida durant el cap de setmana.

L’avinguda Castella, els carrers Pérez Galdós i Chiva, la plaça II República, el passeig Anselmo Balaguer i la zona de la IMES, van ser les zones més afectades per l’afluència de gent, de manera que en aquestes vies es van col·locar més contenidors. A més, es van distribuir 147 banys portàtils per tota la població. Després de la retirada dels residus, també es varen regar els carrers amb detergent i producte químic per eliminar olors.

“Tant la brigada com Fovasa han treballat molt dur aquests dies, realitzant un gran esforç per netejar el poble en poques hores i deixar-lo en condicions dignes”, apunta José Vicente Guijarro, regidor de Serveis i Personal.

El dispositiu especial de neteja ha estat format per 19 peons de la brigada, equipats amb un camió, un escombradora, un dumper, dues bufadores, tres cotxes i un tractor. Per la seva banda, l’empresa Fovasa ha sumat 24 peons i 19 conductors, amb cinc camions recol·lectors, dues de neteja, 10 escombradores, dos equips d’alta pressió-cinc bufadores.

“El Gran Premi genera molèsties a molts veïns, però també ens situa com a centre neuràlgic de l’esport mundial, ara hem de rendibilitzar-donant-li un enfocament correcte a l’eix de la A3 i als polígons industrials situats en el terme municipal de Xest per aconseguir que s’instal·lin més empreses que puguin generar més oportunitats d’ocupació “, assenyala Guijarro.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*