Els socialistes de Riba-roja afirmen que els Populars de la localitat “no volen que Manises torne a ser hospital públic”

Post també disponible en: Castellano

EL PP vota al costat de Vox contra la moció que sol·licita revertir la gestió

Critiquen la sanitat pública i ratllen a “els espanyols” de ”murris”

El grup municipal del Partit Popular de Riba-roja s’ha posicionat aquest dilluns 8 de novembre contra la reversió de la gestió privada de l’àrea de salut i contra la possibilitat que l’hospital de Manises torne a ser públic després de defensar literalment que “el que afona la gestió sanitària és la picardia dels espanyols”, segons el PSOE.
Un argument que ha sorgit durant el ple municipal i que segons els socialistes de Riba-roja de Túria, ”desperta xafogor en qui ho escolta”. “Lamentem que el PP haja de criticar la sanitat pública i els seus treballadors per a defensar un centre de gestió privada al qual estem sense parar reclamant més atenció i mitjans per als nostres veïns” ha explicat l’alcalde socialista Robert Raga.
El vot negatiu dels populars arriba al costat del de Vox en una moció presentada pels socialistes i secundada per tots els altres partits de la corporació, en la qual sol·licita la gestió directa de l’àrea de salut a més del nomenament de la figura del Comissionat del departament de salut de Manises, que segueix vacant des de prop d’un any.
Els socialistes han subratllat a més que la defensa de la sanitat privada del PP de Riba-roja arriba en un moment de “crisi sanitària” en el departament de Manises en el qual segons denuncien UGT i CCOO, la falta de mitjans materials i humans “amenaça” amb el tancament de serveis com el de pediatria i la fugida de professionals.
Des del PSPV de Riba-roja s’ha recordat que la gestora de Manises va tancar amb 10,4 milions d’euros de benefici en 2019 i abans de la crisi, però que “no ha millorat” les condicions laborals dels treballadors ni l’atenció a la ciutadania, “una realitat que defensa el PP amb la seua postura”.
Els socialistes han reiterat la seua aposta per la reversió dels centres sanitaris de gestió privada el canvi de la qual en el departament de Manises està previst per al 2024. La moció ha tirat avant amb els vots del PSPV-PSOE, Ciutadans, Compromis, Podemos i Esquerra.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*