Els veïns de Bunyol gaudeixen de les Pasqües, dels paratges i de les seues quadrilles d’amics després de dos anys de pandèmia

Post també disponible en: Castellano

Rafa Pérez, regidor de Serveis Municipals, Cultura Popular, Patrimoni i Urbanisme i Obres, ha qualificat d’èxit la volta dels veïns als paratges de la localitat amb motiu d’aquesta Setmana Santa. En la localitat la tradició marca que el primer dia de Pasqua, el diumenge, es visita el Roquillo, el segon dia, la Cova Turche, i el tercer, Planell o Violeta.

Enguany, a causa de les enormes destrosses i perill per al vianant present en el paratge de la Cova Turche s’ha recordat a la població que no accediren a aquesta zona el segon dia de Pasqües. Pérez ha confirmat que el comportament de la població ha sigut exemplar perquè així ho han fet no anant a aquesta bonica zona, ara en mal estat i pendent de la seua recuperació al més prompte possible. “Però els visitants no han respectat aquest advertiment i han visitat aquesta zona deixant gran fem en l’entorn”.

Els veïns, acompanyats de les seues quadrilles d’amics, s’han llançat en massa a visitar Roquillo, Planell i Violeta, xarrant amb els seus amics i menjant la tradicional Mona de Pasqua. “En general el comportament ha sigut bo, però en diversos punts s’ha trobat fem incontrolat, amb el que suposa una neteja exhaustiva per la brigada municipal, així que tornem a apel·lar al civisme de la nostra població, que per fi, després de dos anys ha gaudit de les típiques Pasqües”.

També recorda que tots els que han visitat aquests paratges, “han gaudit de l’exposició de fotografies antigues i actuals que es va instal·lar la setmana passada en record de com eren les Pasqües, de com la celebraven els nostres avantpassats i així rememorar aquells bonics moments que formen part de la nostra història”, va destacar l’edil Pérez. 

Finalment, el regidor del ram agraeix a la Brigada Municipal i a les diferents subcontractes el treball que han realitzat en els últims dies i setmanes per a arribar a temps, i que en temps rècord tota la població s’haja trobat amb uns paratges nets.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*