Emergències suma huit nous vehicles a la flota del servei dels bombers forestals de la Generalitat

Se han distribuido entre unidades de bomberos forestales de las tres provincias.
Se han distribuido entre unidades de bomberos forestales de las tres provincias.

Post també disponible en: Castellano

La Conselleria de Justícia, a través de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, ha distribuït al llarg d’aquesta setmana huit vehicles entre unitats de bombers forestals de les tres províncies amb l’objectiu d’anar renovant la flota de manera progressiva.

Es tracta de vuit vehicles tot terreny amb carrosseria tipus ‘pick up’, amb capacitat per a cinc places, la compra s’ha efectuat a través del catàleg de compra centralitzada del Ministeri d’Hisenda amb un preu per unitat de 32.670 euros i un import total de 261.360 euros.

Els vehicles s’han carrossat per obtenir una millor distribució de la càrrega, que pot arribar als 1.000 quilos, i un accés ràpid a les eines per a l’extinció d’incendis. Al llarg d’aquesta setmana els vehicles s’han distribuït entre les unitats de bombers forestals de Sant Mateu, Ayodar i Xèrica a Castelló; Ayora, Bétera i Requena, a València; i Torre de les Maçanes i Callosa d’en Sarrià, a Alacant.

Aquesta renovació progressiva de la flota de vehicles es completarà en els pròxims mesos amb la incorporació de vuit noves autobombes, un element bàsic en la lluita contra incendis forestals.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*