Empat a zero gols amb sensació de “bona imatge” en l’estrena de lliga del CD Bunyol contra el Sant Marcel·lí

El CD Buñol ha comenzado la liga con empate. Foto: Raúl Miralles.
El CD Buñol ha comenzado la liga con empate. Foto: Raúl Miralles.

Post també disponible en: Castellano

El CD Buñol ha comenzado la liga con empate. Foto: Raúl Miralles.
El CD Bunyol ha començat la lliga amb empat. Foto: Raúl Miralles.

Un empat a zero gols i amb sensacions de donar “bona imatge” ha estat el resultat de l’estrena del CD Bunyol contra el Sant Marcel·lí a domicili.

A l’inici del partit els ha costat entrar en dinàmica als blancs, però a poc a poc han anat a més i des del minut 15 de joc han deixat clar qui anava a portar la batuta del partit. Tot just han sabut fer-los mal als locals, al contrari dels d’Ortí, qui des de la sala de màquines van saber atacar els punts febles dels visitants.

Una cosa que parla molt de la bona i satisfactòria faceta ofensiva és la bona quantitat de córners materialitzats pels locals. A més i lamentablement per als interessos del Bunyol, tot i tenir ocasions clares, d’un contra un, no es van poder fer efectives ni definir.

A la segona meitat la tònica va ser semblant, només que els de Sant Marcel·lí començar a controlar més les envestides dels de l’Hoya i diluir bastant el sòlid joc local conforme passava el temps. Una jugada que també ha marcat el partit ha estat quan el col·legiat ha amonestat amb doble groga a Nacho Lozano, per un possible penal que li fan i l’àrbitre llegeix com que s’ha deixat caure; acció lamentable i molt polèmica deixant a l’equip amb un menys. Això ha fet que Álvaro canviï l’esquema 4-3-2, amb aquest buit d’expulsió al centre del camp.

L’equip els últims minuts ho va intentar, avançant línies i això va fer que els visitants poguessin fer més mal, però relatiu i sense major influència en el lluminós. De fet Javi, el porter del CD Bunyol, no ha hagut de fer cap intervenció destacable.

Al final sumen un punt que “sap a poc” i esperen “recuperar gent i anar a més”, en paraules del míster, per fer el que es vol i espera, millorar i fer viables jornada a jornada l’equip. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*