Estel·la Tortajada és elegida secretària general de Joves Socialistes de Camp de Túria després de rebre un suport unànime

Post també disponible en: Castellano

Els militants donen suport a una candidatura d’integració i consens 

Joves Socialistes de Camp de Túria va proclamar ahir dissabte a Estel·la Tortajada com a nova secretària comarcal en un congrés celebrat a Riba-roja de Túria i que suposa, per primera vegada en la història, la constitució d’aquest òrgan de direcció polític en l’àmbit juvenil. La candidatura de Tortajada va rebre el suport unànime de tots els participants en el congrés celebrat ahir. 

L’acte va comptar amb l’assistència del secretari nacional d’organització del PSPV, José Muñoz; la presidenta de la Mancomunitat de Camp de Túria i alcaldessa de Marines, Lola Celda; i, finalment, l’alcalde de Riba-roja de Túria i secretari general d’aquesta agrupació, Robert Raga, entre altres càrrecs orgànics socialistes. Va haver-hi una assistència important de militants de les diverses agrupacions de la comarca. 

La candidatura de Estel·la Tortajada va ser l’única que es va presentar al congrés comarcal després de l’acord aconseguit entre les diverses agrupacions de Joves Socialistes en una clara reivindicació de la voluntat d’integració i consens entre tots els municipis. Per això, després de la votació celebrada en el matí d’ahir a Riba-roja de Túria va haver-hi un suport unànime cap a la candidatura. 

Estel·la Tortajada serà, a partir d’ara la nova secretària comarcal de Joves Socialistes, acompanyada, també, per Raúl Montón com a secretari d’organització; Alejandro Navarro serà el secretari de política institucional; David Barbancho ostentarà el càrrec de secretari d’ocupació, medi ambient i foment econòmic; Marta Contreras serà la secretària de formació; Juan Espinosa tindrà el càrrec de secretari de política municipal i, finalment, Jennifer Tirado serà la secretària de comunicació i igualtat. 

Tortajada ha expressat la seua satisfacció “per l’assistència i el suport rebut” per part dels assistents al congrés comarcal “en una clara reivindicació de la joventut com a factor important de transformació en una societat que s’enfronta a nombrosos reptes en l’actualitat, especialment en matèria de valors d’igualtat i de justícia social, perspectiva de gènere i drets”.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*