EU-Unides Podem valora el resultat de les eleccions municipals i autonòmiques a Bunyol i se situen “per a treballar aquests quatre anys des de l’oposició”

Post també disponible en: Castellano

“En les passades eleccions municipals del dia 28 de maig, la nostra coalició electoral ha tinguts uns mals resultats”, tal com han reconegut des d’EU-Unides Podem en un comunicat remés a tucomarca.com.

“El desgast institucional dels nostres governs municipals, conformats per Esquerra Unida i el PSOE des de fa tres legislatures i especialment en aquesta última, on tant els dos anys de la pandèmia del COVID, la falta de transmissió a la ciutadania del treball realitzat per l’Ajuntament, juntament amb la perseverança en les xarxes socials respecte a deficiències, errors i faules municipals, han creat un caldo de cultiu sobre el que consideraven una deficient gestió del govern municipal i sensació d’esgotament institucional”, han afegit.
“Els vents de canvi generalitzat a través dels mitjans de comunicació afins a la dreta, els errors de comunicació i disputes entre els socis del govern d’Espanya han tapat els evidents èxits de conquestes socials i laborals, han col·laborat igualment a aqueixa atmosfera de pessimisme”.
“En aqueix cúmul de circumstàncies queda patent que l’argument electoral esgrimit per diverses forces electorals que cal desallotjar al govern municipal format per Partit Socialista, Esquerra Unida i Podemos, han tingut calat i conseqüències”.
“Un fraccionament electoral de quatre partits polítics amb electorat d’esquerres ha permés que el Partit Popular siga el grup majoritari amb cinc regidors i la resta de les formacions d’electorat d’esquerres amb 2 cadascun”.
“El govern aquesta legislatura no sabem si serà encapçalat per un partit d’esquerres o un de dretes. Nosaltres com hem demostrat en la campanya electoral sempre apostarem perquè siga un progressista, però el que ens queda claríssimament clar és que en aquestes eleccions ens han castigat els dos partits de l’Esquerra que hem estat governant el poble i, per tant, s’ha manifestat en les urnes que en aquesta legislatura no ens correspon assumir tasques de govern”.
“Hem vist les conseqüències i el missatge, d’aquí ve que entenem que la posició política dels nostres dos regidors en aquests pròxims quatre anys és la d’estar en l’oposició”.
“Treballarem com sempre ho hem fet amb Alcaldies, regidories o en tantes altres ocasions que hem estat en l’oposició al govern. Serà de manera coherent, perseverant, donant suport a iniciatives positives per a Bunyol i enfrontant-nos a qualsevol intent de despropòsit o perjudici social”.
“Estarem vigilants perquè el poble de Bunyol mantinga i milloren els seus serveis públics, que es conserven els nivells de subvencions als col·lectius i associacions culturals, esportives, musicals, socials etc., que no s’intenten privatitzar alguns serveis públics i que es mantinguen i potencien els Serveis Socials, l’Escola Popular, la Ràdio Bunyol, el Conservatori, el transport públic, les infraestructures municipals, etc”.
“Us donem les gràcies a tots els que ens heu donat suport amb el vostre vot i també als quals, sense fer-lo en aquesta ocasió, sou participes d’un projecte progressista, nítidament d’esquerra”.
“Treballarem aquests quatre anys des de l’oposició amb serietat, perseverança i en contacte permanent amb la ciutadania per a conformar de nou una alternativa electoral il·lusionant i de futur”, han finalitzat des d’EU-Unides Podem.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*