Festes nocturnes, orquestra per a tots i espectacles infantils aquests dies festius a Bunyol organitzats per l’Ajuntament i diverses associacions 

Post també disponible en: Castellano

Tots els paratges naturals del municipi estan completament preparats perquè les quadrilles d’amics i familiars acudisquen en massa a berenar la Mona de Pasqua, volar la cometa i saltar la corda, tan típic a Bunyol. 

Bunyol és un dels municipis on els dies de Pasqües es viu per la ciutadania de forma més intensa en els nombrosos paratges naturals de la localitat, com són El Roquillo, El Planell, Cova Turche i Parc de la Violeta, entre altres. 
Per això, com tots els anys i de forma més intensa en els últims, l’Ajuntament de Bunyol, a través de la Regidoria de Serveis Municipals i la Brigada Municipal, duu a terme un intens treball de posada a punt de tots i cadascun dels llocs on les quadrilles berenaran mentre volen la cometa, salten la corda, i es mengen les Mones de Pasqua entre amics i familiars.
Rafa Pérez, regidor de Serveis Municipals del Consistori buñolense, recorda a la població que no sols aquests dies previs a les Pasqües la Brigada Municipal duu a terme un profund treball de millora i condicionament d’aquests paratges, sinó tot l’any, fins i tot a causa de les pluges torrencials que van esdevindre en el municipi l’any passat. “Tots els veïns i visitants hem de cuidar el nostre entorn perquè el treball de la nostra brigada no siga tan necessari diverses vegades a l’any. Hem de conscienciar-nos de cuidar els nostres parcs infantils i zones comunes”, va sentenciar l’edil del ram.
També va enumerar els actes que aquests dies hi haurà en la localitat per al gaudi de xicotets i majors. En la carpa del Planell el dijous la Societat Musical L’Artística de Bunyol organitza una gran festa a partir de les 0h. El divendres l’organitza el Club Esportiu Bunyol i el dissabte la Falla El Prat. 
El diumenge a la vesprada, en la Plaça del Poble, estarà l’Orquestra Tik Tok, per a amenitzar la trobada de molts veïns que finalitzen el seu passeig dels paratges en aqueixa zona tan típica. El dilluns hi haurà una fira per als més xicotets instal·lada en el Planell i el següent dilluns, el de Sant Vicent, també els xiquets tindran un espectacle de Cantajuegos totalment gratuït en la Carpa del Planell.
Diversió per a tots sense eixir de Bunyol està garantit aquests dies festius en la localitat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*