Fotogalería: 21 nous músics s’uneixen a la banda simfònica del CIM “La Armónica” de Bunyol en el seu concert de Santa Cecilia

Post també disponible en: Castellano

El CIM “La Armónica” ha celebrat els seus concerts de la setmana de Santa Cecilia.

La Banda Simfònica sota la batuta de Saül Gómez Soler ho va fer el passat 19 de novembre. Més de 120 músics van omplir l’escenari del Palau de la Música per a interpretar el programa “Suite de Suites” dissenyat pel director per a aquesta ocasió tan especial. 

Així mateix ho han fet les diferents formacions, la clausura de la Setmana de Santa Cecilia ha sigut diumenge passat, 27 de novembre, a càrrec de la Coral Polifònica i de l’Orquestra.

En 2022, un total de 21 nous músics s’han incorporat a la banda rebent la insígnia de músic per part dels seus sers estimats, abrigallats pel Director de l’Escola, José Carrascosa i el president de banda Florencio Zanón i les Misses de l’Harmònica.

Nous integrants de la banda:

Claudia Fernández Martínez, 12 anys. La vena musical li ve del seu germà, que ja toca en la banda i en escoltar-li va saber que ella volia estudiar música. 

María Sánchez Navarro, 12 anys. Li va fer molta il·lusió participar en el concert que va dirigir Roque Baños, ja que va ser la seua primera actuació amb la banda simfònica. 

Daniela Picó Rehués, 12 anys. La flauta era un instrument que li cridava l’atenció durant les cercaviles pel seu so.

Marta Valiente Esteve, 12 anys. La germana de Marta és músic de la banda simfònica i en veure-la estudiar a casa va voler seguir els seus passos. De fet, la música li transmet molts sentiments. 

Mar Fernández Sánchez, 12 anys. Ella va decidir estudiar música, perquè en la seua família la música sempre ha sigut present, i veient a la seua germana tocar, li va interessar molt aprendre. 

Cynthia Valiente Mas, 12 anys. Té moltes ganes de participar en tots els concerts i assajos perquè s’ho passa molt bé i aprén. 

Ainhoa Bonillo Martínez, 13 anys. A Ainhoa li agradava molt la música des de xicoteta i, com la seua tia toca el clarinet, es va apuntar a aquest instrument. 

Héctor Espert Galarza, 12 anys. Va triar el clarinet perquè va ser el primer instrument amb el qual va tindre contacte gràcies a la seua cosina Amparo. Li fa il·lusió poder aportar el seu granet d’arena al litre, a la seua societat. 

Lucía López Fuster, 12 anys. Li fa molta il·lusió participar en la banda per estar amb els seus amics, anar de sopar i tocar en els concerts. 

Ingrid Perelló Hernández, 16 anys. Va triar el clarinet perquè el seu pare, la seua mare i el seu avi són clarinetistas i va voler seguir la tradició. 

Erika Celda Sánchez, 12 anys. A Erika la música li ve de família, el seu germà tocava la trompa en el Litre i la seua mare toca el clarinet. 

David Blanco Villena, 13 anys. La música li semblava un art molt bonic, el seu pare també era músic i volia seguir els seus passos igual que els seus germans. 

Claudia Ruiz Pérez, 12 anys. A ella, la qual cosa més il·lusió li fa d’entrar a la banda és que coneixerà a més oboés i a molta més gent. També li encanta realitzar cercaviles, li fa molta il·lusió. 

Javier Perelló Espert, 12 anys. La il·lusió per la música prové de la seua família, en la qual tots han estat vinculats a la música.

Julia Girbés Albiñana, 12 anys. Julia té arrelament a la Banda gràcies a la seua mare i la seua germana, que són músics. 

Martina Hernández Marzo, 12 anys. Martina es defineix com litrera i sempre anava a veure els concerts amb la seua àvia i, ací, va començar a gaudir de la música.

Ismael Igual El boujlaidi, 13 anys. El que més il·lusió li fa de la banda és que ha pogut conéixer a altres músics que toquen la tuba. Li agrada que la gent li veja tocant en la banda. 

Olaya Marzo Vila, 12 anys. Va triar la percussió perquè el seu cosí Iker li va ensenyar a tocar-la des de molt xicoteta. El seu avi va ser abanderat, la seua mare i la seua tia Misses i la seua àvia presidenta, per la qual cosa, el litre és una cosa que li ve de bressol. 

Christian Rodríguez Llorens, 17 anys. Va començar a estudiar música perquè li agrada i per tradició familiar. Va triar la percussió perquè era el que veia a la seua casa i li encantava. 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*