Fotogaleria: Alboraig va posar el cap de setmana el colofó a les seues Festes Patronals amb el bou de corda

Post també disponible en: Castellano

Els festejos taurins del bou en corda del passat cap de setmana van posar el colofó final a les Festes Patronals en honor a Sant Jaume, Santa Ana i la Verge del Rosari a Alboraig.
Després de dos anys sense poder celebrar les seues festes, els alboracheros i alboracheras s’han bolcat en les seues festes que han estat repletes d’activitats esportives, culturals i lúdiques organitzades per la Regidoria de Festes i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament, i en les quals tampoc han faltat els tradicionals actes religiosos en honor als seus patrons i a la Verge del Rosari.
“Des de la Regidoria de Festes i Cultura, volem agrair a tot el poble la participació en les festes patronals 2022. Després de dos anys sense festes, però sense deixar de programar cultura, hem tornat amb ganes i il·lusió, amb respecte i tolerància, al retrobament dels nostres, de la nostra tradició i la nostra essència, amb les nostres festes Patronals en honor a Sant Jaume, Santa Ana i la Verge del Rosari”, han afirmat des de l’àrea. A més, han ressaltat que una vegada més “hem demostrat que som un poble que marxa mirant el futur”.
Per part seua, des de la Regidoria d’Esports, també han assenyalat que un any més, després dels difícils estius anteriors, “hem posat en valor l’esport per a tots en els diferents esdeveniments realitzats aquestes festes. Estem al servei de tot el poble amb la finalitat d’aconseguir que els valors de l’esport arriben a totes i tots, i així seguir sempre avance”.
Finalment, des de les àrees de Festes i Esports han donat les gràcies a les veïnes i veïns del poble per bolcar-se “en les nostres festes, i acudir i participar en cada acte programat. Esperem que haja sigut del grat del poble i les hagen gaudides”.

Fotos: María Martínez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*