Fotogalería: Bunyol gaudeix de la seua crida 2022 i de la inauguració de la XXV exposició del ninot

Post també disponible en: Castellano

La crida i la inauguració de la XXV Exposició del Ninot, realitzades aquest passat cap de setmana, han donat el tret de sortida a les Falles 2022.

Veïnes i veïns van sortir al carrer per a gaudir d’aquests actes.

Les cinc comissions falleres van estar representades per les seves falleres majors i presidents. També gran part dels seus fallers els van acompanyar.

Gran expectació i sentiment van poder veure’s entre els carrers de la localitat a partir de les 18,00h. Les cinc comissions falleres i la Junta Local Fallera de Bunyol, representada pel seu president, Indalecio Zanón, el regidor de Cultura Popular, Rafa Pérez, i l’alcaldessa de la localitat, Juncal Carrascosa, van desfilar des de l’Avinguda de la Violeta fins a la Plaça del Poble. Allí junts van aclamar l’arribada de les festes josefinas i van desitjar que tots els veïns puguin gaudir en harmonia d’unes festes tan desitjades.

Després junts van desfilar a la Sala El Mercat, on està situada l’exposició del Ninot. Totes les falleres, presidents i personalitats es van fer fotos amb les seves ninots abans que el públic entrés. Bellíssims ninots, de gran qualitat i amb molta sàtira i sarcasme poden veure’s totes les tardes fins a aquest divendres 11 de març de 18,30 a 20,30h.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*