Fotogalería: Bunyol gaudeix de la seua XV Fira de Comerç i Turisme en El Planell durant tot el cap de setmana

Post també disponible en: Castellano

L’Associació d’Empresaris i Autònoms i l’Ajuntament de Bunyol han celebrat, després de dos anys de pandèmia, la tradicional Fira de Comerç, Turisme i Ús de la localitat, amb una gran afluència de públic.

La ubicació, com sempre, ha sigut en el recinte del Planell. Un estupend cap de setmana gràcies a l’agradable climatologia i a l’oferta comercial i festiva que durant tres dies ha oferit gastronomia, moda, entreteniment, jocs infantils, espectacles, concerts, discomóvil i sortejos.

La inauguració es va dur a terme el divendres per la reina de les festes, Carmen Marzo, acompanyada per l’alcaldessa, Juncal Carrascosa; el regidor de Cultura Popular, Rafa Pérez; la titular de comerç, María Vallés; així com altres autoritats locals i el president de la AEyCB, Pedro Rubio. L’acte va comptar amb l’assistència de Francisco Molina, Director Territorial de Presidència; i acompanyant a la comitiva va estar la Banda Juvenil de «L’Artística» de Bunyol

L’acte inaugural va córrer a a càrrec de l’Escola de Rock del CIM «L’Armònica» i després de les intervencions dels representants polítics i empresarials es va oferir un lunch per als assistents, amb la col·laboració dels Hateros i del Bar Rosales.

Fotos: José Luis Montón.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*