Fotogaleria: Elevada participació en les “Jornades de benestar animal: educació canina”

Cheste acogió tres jornadas de bienestar animal y educación canina impartidas por PRODA.
Cheste acogió tres jornadas de bienestar animal y educación canina impartidas por PRODA.

Post també disponible en: Castellano

Cheste acogió tres jornadas de bienestar animal y educación canina impartidas por PRODA.
Xest va acollir tres jornades de benestar animal i educació canina impartides per PRODA.

La setmana passada Xest va acollir tres jornades de benestar animal i educació canina impartides per PRODA (Professionals per a la Defensa Animal), en col·laboració amb l’Ajuntament de Xest.

Els dies 8 i 10 d’abril, es van realitzar sessions teòriques en què es van abordar continguts sobre la normativa i la legislació relativa als animals de companyia, conceptes bàsics de primers auxilis i diferents aspectes sobre la conducta de gossos. Per a això es va comptar amb professionals de Dret, Veterinària i Ensinistrament Caní, respectivament. El 12 d’abril van finalitzar les jornades amb una sessió pràctica al parc de gossos situat enfront a les dependències de la Policia Local.

“El balanç del taller impartit a Xest és molt positiu per a nosaltres perquè la inscripció ha estat molt elevada. A més, en les sessions la gent s’ha mostrat molt interessada i han preguntat els seus dubtes, participant en tot moment “, declarava Carmen Zomeño des de l’associació. “Les persones que han participat han après a conèixer millor al seu gos i a dirigir-lo en algunes conductes, que avui, en aquesta última sessió, estan posant en pràctica. L’educació canina bàsica és quelcom més que el fet que el gos faci monades: ajuda a que el gos estigui més atent, més relaxat i que la convivència sigui millor. A més, se’ls ha donat informació sobre els drets dels animals i les obligacions dels seus responsables; així com sobre primers auxilis, que poden salvar la vida de l’animal en determinats moments. També s’ha posat èmfasi en la castració i l’esterilització dels animals, una acció que no només prevé la problemàtica de ventrades que de vegades s’abandonen, sinó també evita problemes de salut. En PRODA ens dediquem a realitzar activitats educatives amb l’objectiu de defensar el benestar animal i sabem l’important que és informar la població i sensibilitzar els i les propietàries d’animals; en aquest sentit estem molt agraïts a l’Ajuntament per haver-nos donat l’oportunitat d’impartir aquestes jornades a Xest “.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*