Fotogalería: emocionat reconeixement a Alboraig a Manuel, malalt d’ELA, per la banda ‘La Primitiva’, Bikers per l’ELA i veïns

Post també disponible en: Castellano

Tant Manuel Roca com les persones que ho volen no podran oblidar el seu gran somriure en ser homenatjat amb els pasdobles de la SIM “La Primitiva” d’Alboraig, la calor de la seua família, veïns i amics del poble d’Alboraig així com la visita de les delegacions de Madrid i València de Bikers per l’ELA Espanya (BELA) i de Custom 125 València.

Diversos delegats de BELA de diferents províncies es van desplaçar fins a Alboraig dissabte passat 23 d’abril, per a homenatjar a Manuel, gran aficionat a les motos i afectat per l’ELA, fent aquesta ruta per a donar visibilitat a aquesta cruel malaltia i als qui la pateixen; i d’aquesta manera donar-li una gran sorpresa.

BELA (@bikersporlaela) naix com un moviment civil de caràcter voluntari que conjumina a un grup de persones amb dos interessos bàsics comuns, en primer lloc el seu amor al motociclisme i el seu compromís i sensibilitat davant la lluita incansable dels malalts diagnosticats per ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica) en les seues justes pretensions de visibilitzar i informar la societat civil, polítics i motors econòmics i socials de la seua situació, la dels seus familiars i cuidadors.

“Amb la solidaritat s’aconsegueix que s’invertisca en investigació i a fer que el dia a dia dels afectats siga de qualitat. Mentrestant amb el rugir de les nostres muntures crearem somriures”, afirmen des de l’organització.

Qualsevol persona que vulga contribuir amb donacions o ajuda als organitzadors poden fer-ho a través de (Áfrika 652446070 per WhatsApp) i comprant números per a un sorteig que es farà els dies 30 i 31 de maig on es premiarà amb “un pernil per una bona acció” al qual tinga les tres últimes xifres del número premiat en l’ONCE.

Aquestes participacions estan disponibles en diversos establiments de Bunyol i Alboraig. Les donacions solidàries per a Manuel es recolliran per l’associació Custom València dels comerços participants.

Des de l’organització es vol “donar les gràcies a tots els establiments de Bunyol i Alboraig que han col·laborat d’una forma o una altra, a totes les persones que han fet donacions al compte de Manuel (ES70 2100 8845 1413 0028 7678) i a tot aquell que ha contribuït a la causa comprant números per als sortejos de ‘Un pernil per una bona acció’ que estaran en venda fins al 31 de maig”.

“Mil vegades gràcies per fer que nostre volgut Manuel tinguera un dels millors dies de la seua vida i per donar visibilitat a la terrible ELA”, han manifestat des de l’organització.

“L’associació aprofita per a informar que necessita un ‘vaixell accessible amb patró perquè Manuel puga gaudir d’una estona agradable navegant. Si teniu informació sobre aquest tema poseu-vos en contacte per WhatsApp amb (Áfrika 652446070). L’ELA existeix, coneix-la’, ‘Quecadakilometrosume'”, han finalitzat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*