Fotogalería: Godelleta acull l’exposició “Dona en premsa” amb periòdics originals del passat segle organitzada pel PSOE local

Post també disponible en: Castellano

La biblioteca de municipal de Godelleta acull fins a finals de mes l’exposició de periòdics i de retallades de premsa originals del passat segle XX, alguns d’ells de més de cent anys, organitzada per l’agrupació local del PSPV-PSOE i titulada ‘Dona en premsa’.

“Una exposició que intenta reflectir tots els assoliments que han aconseguit les dones, per la qual cosa en ella podem trobar des de la primera radiòloga, que era espanyola, fins a la primera lletrada o la dona que va inventar un sistema per a persones sordes diferent al Braille, entre altres assoliments”, tal com ha explicat Isabel Arnau, la Secretària Comarcal d’Igualtat del Partit Socialista en La Foia de Bunyol-Xiva i militant del PSPV-PSOE godelletano.

Isabel Arnau ha destacat que a la nostra comarca “mai s’ha muntat una mostra d’aquest tipus, el contingut del qual prové d’una col·lecció privada”, i ha remarcat que amb iniciatives d’aquest tipus es vol “ressaltar que la data del 25N no és una jornada festiva, sinó reivindicativa. Per a celebrar el dia de la dona ja tenim el 8M pel que ara toca reivindicar els drets que té la dona. Cal separar molt bé el que és un 25 de novembre del que és un 8 de març. El 8 de març és una jornada per a celebrar, però el 25 de novembre, amb totes les dones mortes que tenim a la nostra esquena, no hi ha res a celebrar”.

La inauguració, a la qual van assistir militants i simpatitzant del PSOE local així com públic en general, ha comptat a més amb la participació de la diputada Rosa Peris; així com amb la regidora de Sanitat, Igualtat, Tercera Edat i Serveis Socials de la localitat, Maria Carmen Segòvia. L’acte va finalitzar amb un xicotet debat entre els participants i el públic assistent.

L’exposició “Dona en premsa” romandrà oberta a la biblioteca municipal de Godelleta fins al dia 25 de novembre, l’horari d’obertura del qual és de dilluns a divendres a partir de les 15,30 i fins a les set de la vesprada, a excepció dels dimecres que està oberta només al matí. Posteriorment la mostra serà exposada en la Diputació de Conca.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*