Fotogalería: la Cavalcada de Reis plena d’il·lusió els carrers de Xest

Post també disponible en: Castellano

Divendres passat, 5 de gener, Xest va rebre als Reis Mags, que van desfilar en les tradicionals carrosses artesanals chestanas en una cavalcada carregada d’il·lusió. Des del carrer Xiva a la plaça Doctor Cajal no va faltar l’animació, amb personatges il·luminats, una batucada, desenes de pastorets, pastoretes i àngels repartint dolços i regals.

La desfilada també va comptar amb les coreografies del Club de Salt de corda, amb cridaneres cordes lluminoses, i la música de l’associació musical La Lira, així com amb la implicació de les Falles locals, la Verema 2022, els Clavaris 2024 i l’empresa Lidl, que va col·laborar donant caramels i llepolies.

Ja en la plaça, els Reis van baixar de les seues carrosses per a rebre una càlida benvinguda per part de les nombroses famílies reunides i van pujar a l’escenari, on els van acompanyar La Mare de Déu, San José i el xiquet Jesús, juntament amb els patges. L’alcalde, José Morell, també els esperava per a donar-los pas, després de dedicar unes paraules a les persones assistents.

“És extraordinari veure des d’ací la quantitat de famílies, de xiquets i xiquetes, que us heu acostat per a rebre als Reis Mags. Des de l’Ajuntament hem preparat aquesta cavalcada per a omplir de màgia els carrers de Xest i vull agrair la implicació de les associacions, grups i persones que s’han prestat per a ajudar; el seu treball, al personal municipal, als agents i als voluntaris de Protecció Civil; i a Brenda i Óscar, regidors de Turisme i Festes, el seu compromís”, manifestava Morell. “Ens deixarem portar per aquest esperit nadalenc i el viurem intensament, que el temps vola”.

Melchor, Gaspar i Baltasar van desitjar pau i felicitat per a 2024 i van dedicar un ampli agraïment als xiquets i xiquetes de Xest, pel seu bon comportament: “Us agraïm l’immens afecte i entusiasme amb el qual cada any ens rebeu en aquesta nit plena de màgia i d’il·lusió, és la mateixa alegria que nosaltres portem en arribar a aquest gran poble anomenat Xest. Benvolguts xiquets i xiquetes us demanem que ara més que mai estigueu al costat dels vostres pares, volent-los molt; venim enguany carregats d’il·lusions i portem l’esperança que el món cada vegada siga una miqueta millor”.

Després de les paraules dels Reis els xiquets i xiquetes van poder pujar a l’escenari a saludar-los i transmetre’ls els seus desitjos.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*