Fotogaleria: La Falla “Las Ventas” de Bunyol presenta al públic el seu innovador i reivindicatiu monument per al 2020

Toni López, artista fallero de este innovador monumento fallero.

Post també disponible en: Castellano

El monumento va a ser de carácter social y reivindicativo.

La Falla Las Ventas de Bunyol ha presentat el seu monument per a les pròximes festes de 2020, acte realitzat en el barracó de la Falla Les Vendes al qual va assistir l’alcaldessa, Jonquera Carrascosa; i els regidors de Cultura, Juan Luis Pallás; d’Igualtat, Tania Carrascosa; de Turisme, Maria Vallès; d’Educació, Carles Xerri; i de Medi Ambient, Mati Mas; a més de la Reina de les Festes, Carmen Març, i de representants dels partits polítics, la Junta Local Fallera, associacions i escoles de Bunyol, també el rector de Bunyol, Enrique Boronat; i membres de la comissió fallera i comissions amigues.

El president de les Vendes, Sergio Galarza, va introduir l’acte en el qual el reconegut artista faller Toni López i creador d’aquest monument, va explicar el projecte: «aquesta falla 2020 és social i política, amb una crítica de caràcter reivindicatiu. Les rematades seran una dona i un home nus que simbolitzen la llibertat i mostren a l’ésser humà sense embuts, són unes figuren realista amb molt impacte visual».

«Les escenes tractades van ser: la mobilitat, la violència de gènere, la immigració, la igualtat, el col·lectiu LGTBI, el bulling i les injustícies en general. El que pretenem amb aquesta falla és que aprofitant la capacitat que té de comunicar al carrer és el vehicle perfecte per a un artista que arribi el missatge i la crítica i aportar alguna cosa a aquesta festa de Les Falles per conscienciar i reflexionar sobre una realitat que estem vivint cada dia».


Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*