Fotogaleria: La falla Las Ventas de Bunyol proclama als seus representants per a 2020

La falla Ventas de Buñol proclama a sus representantes para 2020.
La falla Ventas de Buñol proclama a sus representantes para 2020.

Post també disponible en: Castellano

La comissió de la Falla Ventas de Bunyol ha visitat el taller del seu artista faller, Toni López, per comprovar l’avançat estat de construcció de les seues falles.
A la nit van ser proclamades les Falleres Majors 2020 de la comissió: la xiqueta Estela López Pallás i Cristina Parla Villanueva, així com el president infantil per a l’any que ve: Luis López Ferrer.
Després d’una breu explicació de les falles, el president Sergio Galarza Asensio va formalitzar el contracte amb Toni.
Les Falleres majors i els presidents van rebre uns regals com a record del seu any i com a record del seu nomenament; així com els entrants. També es van projectar dos vídeos recordant l’exercici passat, un d’ells elaborat amb molt d’afecte per Miguel Tórtola, pare de la Fallera Major. Toni López va explicar les dues falles que porten per lema A jugar! i La falla que no s’hauria de plantar.
Per la seua banda, Toni López es va mostrar visiblement emocionat per doble motiu: al març compleix 25 anys plantant la falla infantil de Las Ventas i la seua filla i el seu nebot van a ser la Fallera Major Infantil i el President Infantil, respectivamente. També se’l va veure entusiasmat amb l’ambiciós projecte de la falla gran, de la qual comenta que és «el més polític que ha fet»

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*