Fotogalería: La Falla Nou Bunyol presenta a les falleres majors del seu 50 aniversari: Salima Zeida i Gabriela Cruz

Post també disponible en: Castellano

El teatre Montecarlo de Bunyol ha acollit aquest dissabte l’acte de presentació de les Falleres Majors de la comissió Nou Bunyol per a l’exercici 2023, Salima Zeida i la xiqueta, Gabriela Cruz, en aquest any en què se celebra el 50 aniversari de la fundació d’aquesta comissió bunyolense.

La Fallera Major Infantil, Gabriela Cruz, i la Fallera Major, Salima Zeida, van rebre a les seues respectives corts d’honor.

L’acte va començar amb la rebuda de les integrants de la Cort d’Honor Infantil, els qui a poc a poc van anar omplint l’escenari del Montecarlo. Gabriela, molt il·lusionada amb aquesta experiència, està encantada de representar a la comissió al costat del seu germà, el president infantil, Evan Cruz. Després va arribar el torn d’imposar  la banda a Salima Zeidaque sent tant d’amor per la seua falla que torna a representar a la seua comissió i que es va dirigir a l’escenari on va ser rebuda amb nombroses mostres d’afecte pel president de la comissió, Miguel Romero, que li va imposar la banda com a Fallera Major 2023. Encara que especials, per l’afecte que els uneix, van ser les paraules de Lola Carrascosa que va actuar com a mantenidora i que les falleres van rebre amb especial emoció.

L’acte va ser presentat per Lola Carrascosa i Samira Zeida; les poesies, escrites per Ana Hernández van conquistar els cors de Gabriela i Salima.

L’aplaudiment del públic a les representants de la comissió Nou Bunyol és la major mostra d’afecte i reconeixement dels qui tindran l’oportunitat de gaudir d’un any carregat d’il·lusió i grans emocions.

La cita va ser seguida en primera persona per l’alcaldessa, Juncal Carrascosa, el regidor de Cultura Popular, Rafa Pérez i la Reina de les Festes, Regina Martínez, Reina de les festes de Villalgordo, dels membres de la Junta Local, les representants de les societats musicals, de les falles de Bunyol i de les comissions falleres amigues.

Fotos: José Luis Montón

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*