Fotogalería: La música, protagonista a Alboraig durant la XX Trobada d’Escoles de Música de La Foia de Bunyol-Xiva

Post també disponible en: Castellano

Aquest diumenge, 13 de novembre, s’han desplaçat fins a Alboraig els components de 12 escoles de música de la societats musicals de la comarca per a compartir una jornada musical i lúdica en la qual els protagonistes han sigut els alumnes i alumnes d’aquestes escoles que han arribat al costat dels seus professors i familiars.

L’Ajuntament d’Alboraig ha mostrat la seua satisfacció que en aquesta edició el seu municipi siga el triat, així com la de col·laborar amb la FSMCV.

Aquesta trobada d’escoles de música, que aquesta edició compleix el seu vint aniversari,  s’ha convertit en un dels esdeveniments comarcals “més rellevants” de la Comunitat per la convivència dels músics més joves dels municipis de la zona, així com per la labor cultural i promoció de les escoles de música i la vertebració comarcal. A més, en ell es promouen valors com la convivència, la participació, el respecte i la tolerància, entre altres. 

En aquesta XX Trobada Comarcal d’Escoles de Música han participat les escoles del CIM Santa Cecilia d’Iàtova, La Paz de Setaigües, L’Artística de Xiva, L’Harmònica de Bunyol, Santa Cecilia de Macastre, Unió Musical Millarense, La Lira de Xest, Unió Musical d’Iàtova, L’Artística de Bunyol, SIM Primitiva d’Alboraig, Unió Musical de Godelleta i Associació Musical Verge del Rosari de Dosaigües. Totes juntes van participar en la desfilada que va partir des de la Plaça d’Espanya, pel carrer José María Cervera Lloret, Sant Jaume, de Baix, Av. de la Música, fins al Poliesportiu Municipal, on es va celebrar l’acte protocol·lari de lliurament de diplomes que es va tancar amb la interpretació conjunta de “València”, de Padilla.

A la jornada musical i de germanor es va posar fi al migdia amb una paella gegant per als assistents en la plaça Espanya de la localitat.

Fotos: María Martínez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*