Fotogalería: l’Orquestra de Pols i Pua Vila de Xiva gaudeix d’un concert inoblidable i d’un viatge inesborrable a Eurodisney

Post també disponible en: Castellano

L’expedició de l’Orquestra de Pols i Pua Vila de Xiva ha tornat de París molt contenta després d’haver gaudit amb molta intensitat tant de la inesborrable visita al parc d’atraccions Eurodisney com de la seua destacada i inoblidable actuació musical a l’auditori central Videópolis del parc.

De “magnífica” ha sigut qualificada l’experiència des de l’orquestra xivana, des d’on han ressaltat que el concert i el viatge a Disneyland París serà “un record que mai podrem oblidar. Ens enorgulleix portar el nom del nostre poble, Xiva, fins a les ciutats més importants del món, com ha sigut París, i deixar el pavelló molt alt, com solem dir”.

Tal va ser la resposta de l’organització del parc que a més d’interceptar la BSO de Pirates del Carib, El Llac dels Cignes, Paisatges d’un Errant i les Czardas, “ens van demanar a l’uníson un bis que va ser repetir Pirates del Carib, per ser la primera obra que toquem (a l’inici sempre sol haver-hi menys públic) i per ser una BSO d’una pel·lícula de Disney. I així va ser, com de tocar 20 minutos establits per a totes les actuacions dins de Disney Performing Arts, ens van concedir 25 i acabem tocant 40 minuts. Una cosa insòlita, ens va comentar el nostre enllaç amb Disney, ja que a més ningú toca cap bis o cançó extra, ni s’excedeix del minutaje pactat”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*