Fotogaleria: prop de 500 gimnastes i més de 50 clubs de tota Espanya participa en el Trofeu Nacional de Gimnàstica Rítmica a Bunyol

Post també disponible en: Castellano

Dissabte passat 18 de setembre el pavelló poliesportiu del Planell Pablo Cusí Sierra de Buñol va albergar el Trofeu Nacional de Gimnàstica Rítmica, amb la participació de més de 50 clubs i prop de 500 gimnastes, que van competir de manera individual per a la Copa Base, i en conjunts tant Base com Absolut.

Mónica García, entrenadora del Club Gimnàstica Rítmica Buñol-Turís- Vall dels Alcalans, va confirmar la participació de clubs de Madrid, Guadalajar, Múrcia, València, Castelló i Alacant. Tots ells aporten representació en les competicions nacionals, per la qual cosa el nivell del Trofeu d’aquesta finalitat de setmana a Buñol serà molt alt. 

Respecte a la classificació de les gimnastes locals, del Club Gimnàstica Rítmica Buñol-Turís-Vall dels Alcalans, va ser, en juvenil base, van quedar en tercer i quart lloc; en aleví base, segones; en sènior absolut, segones; i en Subsiete bàsic, segones; finalment, en aleví copa individual es va quedar en sisena posició. 

Els protocols d’entrada i eixida al recinte esportiu van estar completament controlats de manera que no es produïa contacte entre altres gimnastes ni pares d’esportistes que no van estar competint en aqueix moment. “Vam poder complir-ho en tot moment, a pesar que en alguns moments era difícil dur-ho a terme, mai va haver-hi aglomeracions”, destaca l’entrenadora d’aquest club esportiu buñolense, que assegura sentir-se molt orgullosa per l’organització de l’esdeveniment, però també esgotada per la complexitat del mateix en temps de pandèmia.

L’entrenadora d’aquest club confirma que des de principis de setembre i fins a finals d’octubre, que serà el classificatori per al Nacional, no pararan de presentar-se les gimnastes locals a tornejos amistosos, alguna cosa que acullen amb moltes ganes i il·lusió.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*