Fotogalería: Requena ofereix al món la seua riquesa gastronòmica

Post també disponible en: Castellano

Des d’aquest divendres i fins al diumenge la localitat gaudeix de la XXIX edició de la seua Mostra de l’Embotit Artesà i de Qualitat.

La Mostra de l’Embotit Artesà i de Qualitat de Requena ha obert les seues portes aquest divendres al matí per a, fins al diumenge a la nit, oferir a tots els visitants de la ciutat dues dels seus majors tresors: el seu benvolgut embotit al costat dels seus prestigiosos vins i cava.

L’edició d’enguany ha sigut inaugurada pel president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, qui ha realitzat una crida al consum de productes de la Comunitat Valenciana per “la seua qualitat, la seua sostenibilitat, els seus valors nutricionals i els seus processos d’elaboració”.

El president ha rebut a més el títol honorífic de Mestre Carnisser, que el gremi de carnissers atorga a personalitats i col·lectius.

Carlos Mazón ha estat acompanyat en tot moment per l’alcaldessa de Requena i presidenta de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, Rocío Cortés, així com pel regidor de Comerç, Julio Martínez; de la Directora general de la Indústria i Cadena Agroalimentària la Generalitat Valenciana, Immaculada Concepció Marco; del diputat provincial de Turisme, Pedro Cuesta; així com per la resta de components de l’equip de govern municipal; a més del president de la Indicació Geogràfica Protegida ‘Embotit de Requena’, Miguel García.

En la mostra d’enguany també es troben representades la Denominació d’Origen Utiel-Requena, el president del qual, José Miguel Medina, ha assistit a la inauguració; igual que la Mancomunitat Terra del Vi, amb el seu president, Luis Francisco López, al capdavant; al costat del president de Rurable, José Luis Salón.

La Mostra de l’Embotit Artesà i de Qualitat de Requena ens ofereix l’oportunitat de gaudir fins a aquest diumenge dels grans vins de la Denominació d’Origen Utiel-Requena, entre les quals destaquen els Cellers Coviñas, així com els embotits de totes les carnisseries de la localitat, al costat del bon café Reke.

Prèvia a la inauguració de la Mostra, Carlos Mazón ha realitzat una visita institucional a l’ajuntament de Requena, on ha sigut rebut per la seua alcaldessa, Rocío Cortés, al costat de la resta de l’equip de Govern, i on ha signat en el llibre d’honor del consistori i ha rebut com a obsequi una botella de Cava de Requena, denominació recentment oficialitzada després del suport legal a la marca.

Posteriorment, el president s’ha desplaçat passejant des del consistori fins al recinte firal, no sense abans visitar durant el recorregut la Llar del Jubilat, diversos establiments comercials així com saludar a molts veïns que s’ha creuat pel camí fent gala d’una enorme proximitat.

La Mostra de l’Embotit Artesà i de Qualitat de Requena, que acull el Pavelló Multifuncional de la localitat fins al diumenge, està organitzat per l’Ajuntament de Requena amb la col·laboració de l’Òrgan Rector ‘Embotit de Requena’.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*