Fotogaleria: se celebra l’esperat torneig 3×3 de bàsquet de Xest a l’aire lliure

Alguno de los premiados en la modalidad Street Basket 2019
Alguno de los premiados en la modalidad Street Basket 2019

Post també disponible en: Castellano

Alguno de los premiados en la modalidad Street Basket 2019, junto al concejal de Deportes, Paco Llorens.
Alguns dels premiats en la modalitat Street Basket 2019, al costat del regidor d’Esports, Paco Llorens.

Dissabte passat, 1 de juny, va tenir lloc el torneig de bàsquet 3×3 – Street Basket de Xest, sota el marc de la iniciativa juvenil ELOLCAL, en col·laboració amb la regidoria d’Esports de Xest, les Escoles Esportives Municipals i de l’Xest Basket Club.

“ELOLCAL contempla activitats de tot tipus, incloent l’esport dins la seva programació. Aquesta iniciativa juvenil pretén que siguin els mateixos joves els que donin forma i s’impliquin en el desenvolupament de les activitats, alhora que participen en les propostes organitzades per altres i altres joves, amb la finalitat que es configuri una oferta d’oci juvenil que realment respongui als seus gustos i que sigui contínua en el temps “, va explicar el regidor de Joventut i alcalde, Jose Morell.

Per a la celebració del torneig es van muntar dues pistes de bàsquet a l’aire lliure a la plaça II República, en què equips mixtes de les tres categories participants van jugar simultàniament. En el cas de les categories infantil i cadet es va disputar una lligueta i en la categoria sènior, semifinals i finals. A més, com a novetat i en la línia d’altres esdeveniments organitzats pels i les joves que integren ELOLCAL, les partides de bàsquet no es van disputar només en les pistes de la plaça, sinó que els i les assistents van poder recuperar forces o simplement distreure jugant partides de bàsquet virtual amb nba2k19, un joc de simulació de bàsquet, disponible en una àrea de gaming, als voltants de la plaça.

En acabar el torneig, va tenir lloc el lliurament de trofeus, en què va participar el regidor d’Esports, Paco Llorens. En la categoria infantil, el primer lloc va ser per a l’equip 76 grams de filadèlfia per untar, integrat per Ángela Rodríguez, Alberto Ochando i Tymo Lucas, el segon va ser per a Voxladores format per Germán Rodrigo, Álex Pericas i Cozmin Lucanu i el tercer premi de la categoria es va lliurar a Tryo Kalabera, en què van jugar Sara Grau, Raúl Florí i Adrián Rodrigo. Pel que fa a la categoria cadet, en primer lloc es va classificar l’equip Els Cracks, integrat per Marcos Cortés, Rubén Arca i Luis Villena. El trofeu del segon lloc es va lliurar a l’equip Invictus of Cavaliers, format per David Cortés, Carlos Ochando i Lucas Margos. En tercer lloc es va classificar l’equip EMA: Eric Antohi, Miguel Ángel Diaz i Alejandro Morte. En la categoria sènior, en primer lloc es va classificar l’equip Els Lisiaos, compost per Iván Marín, Eloy Ferrando i Raúl Simón; en segon lloc, Els Aligator i en tercer lloc, l’equip Space Jam, integrat per Héctor Mula, Nacho Marín i Adrián Cèrcols.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*