Fotogalería: Es presenta la 37 edició de les finals del Interpueblos de galotxa que es desenvoluparan a Godelleta i Algímia d’Alfara

Post també disponible en: Castellano

Del 5 al 10 de desembre, el carrer de Godelleta i el trinquet d’Algímia d’Alfara acolliran les 12 finals del 37 Campionat Interpobles

La final de primer carrer, entre Marquesat i Montserrat, es disputarà el diumenge 10 a les 11.30 hores i es podrà seguir en streaming pel YouTube de la FPV

Les instal·lacions de la seu de Edicom al parc tecnològic de Paterna han acollit la presentació de les partides Finals del 37 Campionat Interpobles de Galotxa, Gran Premi Edicom. La setmana vinent, entre els dies 5 i 10 de desembre, 24 equips protagonitzaran les 12 finals, presentades aquest dijous, per a alçar-se amb els títols de les diferents categories tant en la modalitat en carrer com en trinquet. Per clubs, Trinquet de Torrent és el que més equips aporta a les finals, amb un total de 4, pels 3 de Montserrat.

Aquest dijous, la seu de l’empresa Edicom, al Parc Tecnològic de Paterna, va acollir la tradicional cita de presentació de les finals de l’edició d’enguany. Representants de clubs i equips que van participar en les diferents partides pels títols van ser presents en la vetlada amb la galotxa com a protagonista, juntament amb Enrique Buenaventura, màrqueting manager de Edicom; Vicent Molines, president de la Federació de Pilota Valenciana; Juanba Camarelles, vicepresident de la FPV de l’Àrea de Galotxa; Ernest Buralla, alcalde d’Algímia d’Alfara; i Juan Tarín, regidor d’Esports de l’ajuntament de Godelleta, els dos municipis que acolliran les 12 finals de la competició.

Per a Enrique Buenaventura, “independentment de les motivacions econòmiques o de visibilitat que podem aconseguir, el que hi ha darrere és ser conscient que formem part d’aquesta societat i que som valencians i per a nosaltres és un orgull, més que un benefici. Tindre un esport tan nostre, tan d’ací i tan arrelat especialment als pobles de la rodalia és una cosa que cal fomentar, és com si es tractara del valencià. Som una companyia d’ací i és quasi una obligació moral”.

Segons Vicent Molines, “El trofeu Edicom és una competició referent. Cal destacar el compromís que té l’empresa Edicom amb aquest campionat, que fomenta uns valors molt importants de la pilota valenciana com és la pedrera, ja que tots els jugadors han d’haver sigut formats en el club o haver estat molts anys jugant en el club”.

En paraules de Juanba Camarelles, “És un goig veure la sala plena dels equips finalistes, i sobretot que la galotxa està en moviment, que la pilota no deixa de rodar, encara que hi ha dificultats i incerteses en la societat en general, la pilota no deixa mai de botar. Que una empresa com Edicom estiga al nostre costat sempre li dona eixa imatge tant a la galotxa com la Federació, que mereixen un campionat d’aquesta categoria”.

Gràcies a la col·laboració dels seus ajuntaments i clubs de pilota, el carrer de Godelleta acollirà 7 finals -Primera, Segona, Tercera, Femenina, Adobes A i B i Juvenil-, mentre que el trinquet d’Algímia d’Alfara serà l’escenari de les 5 finals restants -Primera, Segona, Tercera, Quarta A i Quarta B-, que es disputaran totes el dimecres 6.


Ovocity Marquesat i Llançadora Montserrat tornen a citar-se pel títol de la màxima categoria. Marquesat A va eliminar a Borbotó en semifinals, mentre que Montserrat, per part seua, es va imposar a Beniparrell.

Aquesta és una de les finals més esperades, ja que l’any passat va véncer Marquesat després de 5 anys seguits de domini de Montserrat i enguany es tornen a veure les cares en la gran final, programada per al diumenge 10 de desembre a les 11:30h i es podrà seguir en streaming a través del canal de YouTube de la Federació.

En segona categoria, Montserrat B i Actuacions Meliana jugaran el diumenge 10 a les 16:00h. En Tercera, Navagro Faura C i Albuixec s’enfrontaran a continuació de la de Segona, a les 17:15h.

En Curtes A, Foios B i Meliana D es veuran les cares en la final que es jugarà el dissabte 9 de desembre a les 9:30h. Ajuntament de Beniparrell C i Caixa Popular Godelleta B protagonitzaran la final de Curtes B seguidament, a les 11:15h.

La final de la categoria femenina serà la primera de totes, ja que es jugarà el dimarts 5 de desembre a les 19:00h amb Ovocity Marquesat i Justo Ballester Meliana. Finalment, Montserrat i Massamagrell competiran pel títol Juvenil el diumenge dia 10 a les 10:00h, prèvia a la final de Primera.

La Baronia i Torrent són els finalistes del Edicom trinquet. La Baronia, un ‘clàssic’ de les finals de la modalitat, va superar en semifinals a Caixa Popular La Pobla de Vallbona. El seu rival serà Torrent, després d’una igualada eliminatòria contra Caixa Popular Manises. La final es disputarà a les 11:00h en el trinquet algimià.

En segona categoria, Torrent B i Amics de la Ribera A se mesuraran a les 16:00h. Quant a Tercera, Onda A i Torrent D competiran a les 17:15h. En Quarta A, Exrumjar Alberic B i Gabriel Luna Massalfassar C buscaran el títol a les 12:30h. Finalment, en Quarta B, Trinquet de Torrent F i Borriol B se citaran a les 9:45h.

Este jueves, la sede de la empresa Edicom, en el Parque Tecnológico de Paterna, acogió la tradicional cita de presentación de las finales de la edición de este año. Representantes de clubes y equipos que participaron en las diferentes partidas por los títulos estuvieron presentes en la velada con la galotxa como protagonista, junto con Enrique Buenaventura, marketing manager de Edicom; Vicent Molines, presidente de la Federació de Pilota Valenciana; Juanba Camarelles, vicepresidente de la FPV del Área de Galotxa; Ernest Buralla, alcalde de Algímia d’Alfara; y Juan Tarín, regidor de Deportes del ayuntamiento de Godelleta, los dos municipios que acogerán las 12 finales de la competición.

Para Enrique Buenaventura, “independientemente de las motivaciones económicas o de visibilidad que podemos conseguir, lo que hay detrás es ser consciente de que formamos parte de esta sociedad y que somos valencianos y para nosotros es un orgullo, más que un beneficio. Tener un deporte tan nuestro, tan de aquí y tan arraigado especialmente en los pueblos de las cercanías es una cosa que hay que fomentar, es como si se tratara del valenciano. Somos una compañía de aquí y es casi una obligación moral”.

Según Vicent Molines, “El trofeo Edicom es una competición referente. Hay que destacar el compromiso que tiene la empresa Edicom con este campeonato, que fomenta unos valores muy importantes de la pilota valenciana como es la cantera, puesto que todos los jugadores tienen que haber sido formados en el club o haber estado muchos años jugando en el club”.

En palabras de Juanba Camarelles, “Es un gozo ver la sala llena de los equipos finalistas, y sobre todo que la galotxa está en movimiento, que la pelota no deja de rodar, aunque hay dificultades e incertidumbres en la sociedad en general, la pelota no deja nunca de botar. Que una empresa como Edicom esté a nuestro lado siempre le da esa imagen tanto a la galotxa como la Federación, que merecen un campeonato de esta categoría”.

Gracias a la colaboración de sus ayuntamientos y clubes de pilota, la calle de Godelleta acogerá 7 finales -Primera, Segunda, Tercera, Femenina, Curtes A y B y Juvenil-, mientras que el trinquet de Algímia d’Alfara será el escenario de las 5 finales restantes -Primera, Segunda, Tercera, Cuarta A y Cuarta B-, que se disputarán todas el miércoles 6.

Ovocity Marquesat y Lanzadera Montserrat vuelven a citarse por el título de la máxima categoría. Marquesado A eliminó a Borbotó en semifinales, mientras que Montserrat, por su parte, se impuso a Beniparrell.

Esta es una de las finales más esperadas, puesto que el año pasado venció Marquesat después de 5 años seguidos de dominio de Montserrat y este año se vuelven a ver las caras en la gran final, programada para el domingo 10 de diciembre a las 11:30h y se podrá seguir en streaming a través del canal de YouTube de la Federació.

En segunda categoría, Montserrat B y Autos Meliana jugarán el domingo 10 a las 16:00h. En Tercera, Navagro Faura C y Albuixech se enfrentarán a continuación de la de Segunda, a las 17:15h.

En Curtes A, Foios B y Meliana D se verán las caras en la final que se jugará el sábado 9 de diciembre a las 9:30h. Ayuntamiento de Beniparrell C y Caixa Popular Godelleta B protagonizarán la final de Curtes B seguidamente, a las 11:15h.

La final de la categoría femenina será la primera de todas, puesto que se jugará el martes 5 de diciembre a las 19:00h con Ovocity Marquesat y Justo Ballester Meliana. Por último, Montserrat y Massamagrell competirán por el título Juvenil el domingo día 10 a las 10:00h, previa a la final de Primera.

La Baronia y Torrent son los finalistas del Edicom trinquet. La Baronía, un ‘clásico’ de las finales de la modalidad, superó en semifinales a Caixa Popular La Pobla de Vallbona. Su rival será Torrent, después de una igualada eliminatoria contra Caixa Popular Manises. La final se disputará a las 11:00h en el trinquet algimià.

En segunda categoría, Torrent B y Amics de la Ribera A se medirán a las 16:00h. En cuanto a Tercera, Onda A y Torrent D competirán a las 17:15h. En Cuarta A, Exrumjar Alberic B y Gabriel Luna Massalfassar C buscarán el título a las 12:30h. Por último, en Cuarta B, Trinquet de Torrent F y Borriol B se citarán a las 9:45h.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*