Fotogalería: Turís gaudeix de la seua cavalcada, processons i cercaviles dins de les seues Festes d’Agost

Post també disponible en: Castellano

La regidoria d’Igualtat ha instal·lat un Punt Violeta en la zona del conservatori, on se centren les discomóviles 

Els actes religiosos s’han centrat en la Missa en honor a la Nativitat de la nostra Senyora, titular de la parròquia, la baixada de la imatge de la Mare de Déu des de l’ermita i trobada en la Plaça de la Constitució amb la imatge del patró amb motiu de l’Any Jubilar Sant Francesc de Borja, així com la processó de la Mare de Déu de Dolors Gloriosos que va finalitzar en el temple parroquial on romandrà la seua imatge fins a la celebració de la festa canònica al setembre. 

Les cercaviles per a recollir la la Reina de les Festes, Ana València Soucase, i la seua Cort d’Honor han deixat palés la bellesa d’aquestes joves turisanas que acompanyades per la música de la banda han recorregut els principals carrers de la localitat.

La Mina ha sigut el marc per al primer concert de festes a càrrec de la Coral Polifònica Vicent Ribes i la banda juvenil de la Societat Musical Turisense.

Veïnes i veïns de Torís van protagonitzar amb el seu enginy i humor la tradicional cavalcada de disfresses al llarg de l’Avinguda Corts Valencianes, amenitzada per una batucada a càrrec de la regidoria de Cultura.

També la festa de l’espuma i les activitats infantils han sigut presents aquesta setmana per a les xicotetes i xicotets.

Com a mesura de protecció i seguretat la regidoria d’Igualtat ha instal·lat un Punt Violeta en la zona del conservatori, on se centren les discomóviles i les activitats nocturnes. Voluntaris i voluntàries brinden els seus serveis per a promoure unes festes lliures, segures i tranquil·les.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*