Fotogaleria: Utiel celebra el Dia de l’Arbre amb la participació de 150 escolars en la plantació de 800 exemplars

Post també disponible en: Castellano

Aquest dimarts l’Ajuntament d’Utiel i els agents mediambientals de la comarca han organitzat una jornada de convivència i formació amb motiu del Dia de l’Arbre. Al voltant de 150 alumnes dels col·legis Canonge Muñoz, Enrique Rambal, Santa Anna i centres de les Cuevas i Els Corrals integrats en CRA Oleana, han plantat prop de 800 arbres a la zona del circuit de “El Remei.” Així es finalitza amb els treballs de repoblació d’aquesta àrea desenvolupats durant 4 anys.

Al llarg del matí, els escolars de sisè de primària d’aquests centres han tingut l’oportunitat de participar en la reforestació seguint les instruccions dels tècnics forestals a la plantació de l’arbrat.

En concret els alumnes han plantat al voltant de 800 arbres, principalment pins de diferents espècies (pinyoners, carrasques, rodenos …) i carrasques.

Després de la plantació, els estudiants han recuperat energia amb un suculent dinar compost de productes donats per La Tahona, Sant Benedetto i Consum. Des del consistori utielano agraïm la col·laboració d’aquestes empreses que cada any aporten el seu granet de sorra en aquesta jornada de conscienciació mediambiental.

Els productes sobrants del dinar es repartiran entre Càritas i Creu Roja perquè puguin ser lliurats a persones i famílies que es troben en risc d’exclusió social.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*