Fotogalería: Xest celebra el Carnestoltes amb una desfilada escolar

Post també disponible en: Castellano

L’alumnat i el professorat dels col·legis públics de Xest han celebrat la seua desfilada de Carnestoltes, una iniciativa de la Regidoria d’Educació que ha comptat amb animació de circ i que ha omplit la plaça Doctor Cajal i els carrers adjacents d’ambient festiu divendres pel matí.

Les comitives de xiquets i xiquetes han eixit de cada centre acompanyats d’una batucada i diversos artistes circenses amb xanques, malabars i cércols, a càrrec de la companyia Baraka Circ, fins a reunir-se en la plaça, on els i les malabaristes han actuat junts. Des d’allí ha començat una acolorida desfilada en el qual no han faltat originals disfresses individuals i temàtics grupals. Com cada any, al seu pas han eixit a animar nombrosos veïns i veïnes de la població.

En aquesta ocasió s’ha pogut veure alumnat caracteritzat amb temàtica de Ciència, fent referència a científics il·lustres com Félix Rodriguez de la Font, amb disfresses de llop, a Ramón y Cajal, vestits de neurona, o a Galileu Galilei, caracteritzats de planetes; també s’han comptat nombrosos Mario Bross, turistes, jardiners, cossos humans amb els seus òrgans dibuixats, fades, superherois i superheroïnes i personatges de dibuixos animats, entre altres.

“Una vegada més aquesta activitat ha comptat amb una gran implicació dels tres centres públics de Xest i amb una alta participació per part de la població. Ha sigut un matí de festa plena de color i de bon ambient, amb animació de qualitat que també ha sigut molt gaudida pels xiquets i xiquetes”, ha declarat la regidora d’Educació, Mª Ángeles Llorente.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*