Fotogalería: Xest celebra els tradicionals sopars amb espectacle en la plaça II República

Post també disponible en: Castellano

Les Festes de Juliol han arribat a la seua recta final amb la celebració dels tradicionals sopars a l’aire lliure amb espectacle. Divendres passat, 21 de juliol, la plaça II República va albergar a un miler de persones que es van congregar per a sopar a l’aire lliure entre amistats i gaudir de l’espectacle programat per a aqueixa nit: un monòleg a càrrec de l’actriu, còmica i presentadora avilesa Sara Escudero.

El dissabte 22 de juliol, superant les xifres de participació amb el recinte de la plaça ple, va tindre lloc el tribut a Raffaela Carrà, a càrrec de la companyia Espectacles Sergio Sevilla.

Com cada any, la Falla Indústria i Comerç i la Falla Barri de l’Alegria van ser les encarregades d’oferir la sagnia dels sopars i també van organitzar un bingo abans que començaren els espectacles. 

Les festes finalitzaran aquesta setmana amb la Setmana Taurina, que es realitzarà del 26 al 31 de juliol i amb la celebració de la Festa dels Esmorzars, que tindrà lloc dissabte que ve, 30 de juliol, a partir de les 12.00 en l’aparcament del poliesportiu municipal.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*