Fotogaleria: Xest dóna la benvinguda a les Falleres Majors de la Junta Local Fallera de 2020 amb l’acte de proclamació

Fallera Mayor de la Junta Local de Cheste 2019.
Fallera Mayor de la Junta Local de Cheste 2019.

Post també disponible en: Castellano

Fallera Mayor de la Junta Local de Cheste 2019.
Fallera Major de la Junta Local de Xest 2019.

El passat dissabte 11 de maig, el saló de plens de l’Ajuntament va acollir l’acte de proclamació de les falleres majors de la Junta Local Fallera de Xest per a l’exercici 2019-2020, la nena Laura Tarín Canyada i la senyoreta Lucía Sánchez García. En aquest acte, amb el lliurament de la banda a les futures falleres majors, es proclama oficialment a les falleres majors que representaran al poble de Xest en els actes oficials de les Falles 2020 en què participi la Junta.

“Avui comencem el compte enrere per a les falles de 2020. Entre els atributs i valors que tenen les falles, també està guanyant pes sensibilitzar sobre qüestions socials. Aquest any se centrarà en la sostenibilitat, igual que l’any passat es van tractar qüestions d’igualtat. Així, les falles s’estan fent cada vegada més riques en matisos “, ha apuntat l’alcalde de Xest i president nat de la Junta Local Fallera, José Morell. “Avui celebrem la proclamació de les properes falleres majors de la Junta Local Fallera de Xest. Elles seran els símbols de la principal manifestació festiva de la Comunitat Valenciana. Vull agrair a la Sílvia i la Marina seu regnat, que han sabut portar amb orgull i solvència. I a més, vull donar una calorosa benvinguda a Lucía i la Laura. Representeu una manera de fer solidària, cregueu “germanor”, col·laboreu amb l’Ajuntament en tot moment; sou una de les millors versions de Xest “.

En l’acte de proclamació, la fallera major infantil de la Junta Local Fallera de l’exercici 2018-2019, es va encarregar de col·locar la banda a la propera fallera major infantil de l’exercici 2019-2020, després d’acomiadar del seu càrrec amb unes paraules d’agraïment que dirigir als i les assistents a l’acte: “Ha estat un honor representar el meu poble com a fallera major infantil. Vinc d’una família de tradició fallera i he tingut la sort de ser la la primera a exercir aquest càrrec amb orgull. L’acte que més em va agradar va ser l’ofrena de la verge dels desemparats de València. Espero que Laura ho gaudeixi com jo, estic segura que serà una bona representant en les falles del nostre poble “. A continuació, la recentment proclamada fallera major infantil va ser l’encarregada de dirigir-se als i les assistents: “Estic molt contenta de poder representar el meu poble com a fallera major infantil al costat de Lucía. Estic segura que les dues ho farem el millor possible, li posarem molta il·lusió “.

Per la seva banda, Sílvia Pallás Lacalle, fallera major de la Junta Local Fallera de Xest de l’exercici 2018-2019 va fer un repàs del que havien suposat per a ella les Falles de 2019, “ha estat un any en el qual he pogut gaudir de moments inoblidables representant al meu poble acompanyada de tots vosaltres i especialment de Marina, Juan i Miguel, amb els quals he compartit moments inoblidables. A tu, Lucía, vull desitjar-te un bonic any, com a Fallera Major de la Junta Local de 2020, en el qual espero que gaudeixis tant com ho he fet jo “. A continuació, la senyoreta Lucía Sánchez García, es va dirigir a chestanos i chestanas: “Ser fallera major de la Junta Local de Xest és per a mi tot un honor alhora que una responsabilitat. Representarem al nostre poble en tots els actes que es realitzin i volem deixar a Xest en el lloc que es mereix. Farem tot el que estigui a les nostres mans perquè això sigui així “.

En acabar l’acte, les desenes de persones reunides a la sala de plens es van posar drets per escoltar l’himne regional i tot seguit, van passar a prendre un vi d’honor.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*