Fotogalería: Xest lliurament els premis del seu tradicional concurs de balcons engalanats

Post també disponible en: Castellano

Ahir, dilluns 9 d’octubre, la Reina de la Verema, Ángela Morell Toledà, juntament amb les 20 parelles de la seua cort d’honor, van desfilar pels carrers participants en el Concurs de balcons engalanats de Xest, acompanyats per la corporació municipal, familiars, amistats i veïns i veïnes de la localitat. Com és habitual, la música del recorregut la va posar l’Associació Musical La Lira. 

El jurat, compost per Consuelo Andrés Checa, Olímpia Rodrigo García, Bàrbara de La Creu Morell, Óscar Bayo Gisbert i Rosa Zanón Ferrando, va deliberar després de la cercavila i els balcons premiats van ser anunciats durant l’acte de la Pisá del raïm i entregats per l’alcalde, José Morell.

Els balcons guanyadors van ser, en primer lloc, el carrer Vilamarxant núm. 1, amb un premi de 600 euros; el segon lloc va ser per a la Plaça del Castell núm. 2, amb un premi per valor de 500 euros; i el tercer va ser per al carrer Calderón de la Barca, núm. 1, per valor de 400 euros.

Després del lliurament de premis es va procedir a fer un homenatge fora de concurs. “Enguany, que fem 50 anys de la Festa de la Verema, volíem fer un reconeixement especial en relació als carrers i balcons engalanats”, apuntava l’alcalde. “Em referisc a Ernestina, ‘La mainadera’, que any rere any, 28 vegades, ni més ni menys, ha aconseguit decorar el seu carrer al costat dels veïns que han col·laborat i han treballat tant com ella; volíem reconéixer aqueix compromís per aquesta tradició que es va recuperar en els anys 80 amb aquest homenatge per a ella”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*