Fotogalería: Xest torna a viure amb plenitud el seu Gran Premi de Motociclisme després de dos anys de pandèmia

Post també disponible en: Castellano

Xest s’ha tornat a convertir aquest passat cap de setmana en el centre d’atenció de tota la Comunitat Valenciana gràcies a les celebracions entorn del Gran Premi de la Comunitat Valenciana celebrat en el Circuit Ricardo Tormo i en la pròpia localitat. La zona de l’Avinguda de Castella, la plaça Dr. Cajal i el carrer Xiva han sigut el centre neuràlgic de la festa a Xest, que s’ha gaudit amb total plenitud després de dos anys sense motos a causa de la pandèmia.

Dins dels actes programats en el circuit, ha sigut l’Associació Musical “La Lira” de Xest l’encarregada de tocar els himnes nacional i regional durant el lliurament de premis del diumenge al matí, al costat de la festa de Ducati com a guanyadors en la categoria de MotoGP, amb el vencedor Pecco Bagnaia. Per a acabar amb una gran traca que va posar fi a la gran festa del motociclisme. 

També, com cada any, han sigut moltes la celebritats que s’han pogut veure pel Pit Line; entre elles el pilot Fernando Alonso, Fonsi Nieto o les influencers María Pombo i Laura Matamoros, entre moltes altres més.

Des de la comandància de la Guàrdia Civil han qualificat a més de “exemplar” el comportament dels assistents a l’esdeveniment celebrat a Xest aquest passat cap de setmana, “ja que no hi ha hagut cap incident relacionat amb l’esdeveniment esportiu i els assistents van presentar un comportament cívic i respectant en tot moment els consells dels agents de la Guàrdia Civil encarregats de la seguretat”. De fet, s’ha registrat la menor taxa de delictes en la història del Circuit a Xest.

L’aplicació gratuïta Alertcops ha emés quasi una desena de missatges a través de la mateixa amb la finalitat de tindre informats als usuaris i emetre recomanacions de seguretat.

Fotos: Carlos Rodrigo.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*