Fuita Natural: Jocs de pistes gratuïts per a descobrir el patrimoni històric, cultural i natural de la Canal Territori Turístic

Post també disponible en: Castellano

Des del dimarts 19 fins al divendres 22 d’abril, recorre els monuments més importants dels municipis de la Canal en una fuita room d’exteriors gratuït en el qual hauràs de traure a relluir les teues habilitats de detectiva 

Un virus informàtic ha esborrat tots els arxius informàtics de la Canal Territori Turístic. Fa dècades, es va trencar el mapa original de cada municipi i es van amagar els fragments en els llocs més importants per a la seua població. Seràs capaç de trobar els set fragments de mapa i reconstruir-ho en menys de 90 minuts?

Inscripcions per a Fuita Natural
Reserva ja la teua plaça gratuïta a través del telèfon 962 256 142, per Whatsapp al canal 673 548 418, o per mail, a través d’info@lacanalturismo.com. Inscripció gratuïta fins a completar l’aforament de 20 persones. 

Aquesta és la premissa de Fuita Natural, una proposta original i gratuïta de la Canal Territori Turística per als dies 19, 20, 21 i 22 d’abril. A través de 9 fuita rooms d’exteriors, aquesta activitat convida a turistes i visitants a descobrir el valuós patrimoni històric, cultural i natural de la Canal seguint una sèrie de pistes. 

Una fuita room d’exteriors gratuït per a aprendre i gaudir de les segones Pasqües amb tota la família

En aquesta sèrie de nou jocs de pistes, dirigida a tots els públics i especialment a famílies amb xiquets de 6 a 14 anys, els participants es convertiran en detectius que hauran de visitar tots els llocs emblemàtics del municipi seguint les pistes escrites en el dors de cada tros del mapa. Durant el transcurs de l’activitat, tindran l’assistència d’un educador, que els ajudarà amb les pistes més difícils i amenitzarà el passeig amb anècdotes de la història de la Canal. 

Amb una còmoda reserva prèvia, a través del telèfon 962 256 142, per Whatsapp al canal 673 548 418, o per mail, a través d’info@lacanalturismo.com, qualsevol persona o família pot reservar la seua plaça gratuïta per a conéixer un patrimoni natural i cultural impressionant a través d’un divertit joc de pistes. La inscripció és gratuïta fins a completar l’aforament màxim de 20 persones, així que reserva prompte la teua plaça si no vols perdre’t la Fuita Natural. 

Fuita Natural La Canal: un patrimoni únic t’espera a uns minuts de València

Des del dimarts 19 fins al divendres 22 d’abril, se celebraran dues fuita rooms cada dia en horari de 9.30 a 11.00, i de 12.00 a 13.30. El punt de trobada de les activitats sempre serà l’Ajuntament de cada municipi. El dimarts 19 serà el torn de Quesa i Navarrés, el dimecres 20 l’activitat es desenvoluparà a Anna i Estubeny i a Xella i Bolbait durant el dijous 21 d’abril. El divendres 22 d’abril canvia l’horari: de 9.30 a 11.00 Fuita Natural recorrerà els carrers de Bicorb i de 12.30 a 13.30 serà el torn de Millars. Les activitats de la Fuita Natural tenen una duració de 90 minuts amb l’excepció del joc de Millars, que tindrà una extensió d’una hora. 

Amb Fuita Natural, La Canal Territori Turístic subratlla la seua aposta per un turisme sostenible i saludable. Aquesta iniciativa innovadora, dirigida a tota la família, posa en valor el ric patrimoni arquitectònic i natural de la ciutat alhora que ensenya als participants els nombrosos recursos turístics dels quals disposa La Canal Territori Turístic.

Més informació 

Horaris i dates de fuita natural
Punt de trobada: l’Ajuntament de cada municipi

Inscripcions per a Fuita Natural

Reserva ja la teua plaça gratuïta a través del telèfon 962 256 142, per Whatsapp al canal 673 548 418, o per mail, a través d’info@lacanalturismo.com . Inscripció gratuïta fins a completar l’aforament de 20 persones. 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*