“Hilando Vidas” participa en el Dia de les Escriptores organitzat per la Delegació de Govern

Post també disponible en: Castellano

La Delegació de Govern en la Comunitat Valenciana ha celebrat avui al Palau de l’Tremp el Dia de les Escriptores amb la lectura d’extractes de llibres escrits per dones.

“Amb aquest acte pretenem recuperar el llegat de les dones escriptores i fer visible el treball de les dones en la literatura”, ha assenyalat la delegada de Govern, Glòria Calero.

En la lectura han participat representants de la cultura, política i societat valencianes, entre les quals figuren la presidenta de l’TSJ, Pilar de la Oliva; la directora general de l’Institut Valencià de la Dona, Maria Such; l’escriptora i dramaturga Diana Raznovyzch; i l’escriptora Isabel Barceló, entre d’altres.

A més, l’Associació d’Art Filant Vides ha instal·lat l’obra «Bosc de sonoritat» a la Delegació de Govern en la Comunitat Valenciana, amb motiu del Dia Internacional de les Dones Rurals el 15 d’octubre.

De l’13 a el 25 d’octubre penjaran de la façana del Palau de l’Tremp milers de petits hexàgons teixits per centenars de dones de la comarca de la Serranía. Els hexàgons representen a les dones rurals i s’uneixen en sororitat, creant bresques d’abella com a exemple de treball en equip.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*