Hui arranca el Carnestoltes a Utiel amb l’expectació del Concurs de Disfresses i Coplillas

Hasta el próximo domingo 23 de febrero, Utiel celebra concursos de disfraces, desfiles pasacalles y sesiones de baile para celebrar la gran fiesta del Carnaval.
Hasta el próximo domingo 23 de febrero, Utiel celebra concursos de disfraces, desfiles pasacalles y sesiones de baile para celebrar la gran fiesta del Carnaval.

Post també disponible en: Castellano

Fins a diumenge que ve 23 de febrer, Utiel celebra concursos de disfresses, desfilades cercaviles i sessions de ball per a celebrar la gran festa del Carnestoltes

Aquesta nit, a partir de les 22.30 hores, comencen els Carnestoltes a Utiel amb l’esperat Concurs de Disfresses i Coplillas que any rere any completa l’aforament de Teatre Rambal.

En aquesta edició ha augmentat el nombre de participants comptant amb 9 inscrits en la modalitat de disfressa individual; 11 en disfressa de comparses i 4 interpretacions de coplillas.

Un concurs en què es valora el disseny dels vestits, el maquillatge i caracterització, la coreografia, la creativitat i originalitat, la posada en escena, actualitat de la narració i sincronia, entre d’altres aspectes.

Després del Concurs de Disfresses i Coplillas, a la 1 de la matinada, continuarà la festa amb el Ball de Carnaval amb Discomòbil al Saló Polivalent.

Desfilada i cercavila amb disfresses i Balls de Carnaval

Demà, dissabte 22 de febrer, a les 17.30 hores, la Plaça de l’Ajuntament d’Utiel es vestirà de Carnestoltes a l’rebre a centenars de disfressats, màscares i comparses, per iniciar la desfilada i cercavila pels principals carrers d’Utiel compartint alegria i animació a l’ ritme de la música.

Ja a partir de les 20.00 hores, al Saló Polivalent, se celebrarà un altre dels moments més esperats de les festes de Carnaval: El lliurament de premis dels Concursos de Disfresses i Coplillas, amb els quals es reconeix la dedicació i creativitat dels participants. En total, l’Ajuntament d’Utiel reparteix més de 1.700 € entre els premiats i fa entrega de diferents distincions, com la de millor posada en escena o maquillatge.

Després de lliurar els premis, la festa continuarà amb l’actuació de el Grup Nexus en sessions de tarda i nit.

I per acomiadar els Carnestoltes a Utiel, el diumenge 23 de febrer, a les 18.00 hores, els més petits podran gaudir de el Ball de Carnaval per Màscares Infantils amb discomòbil, animació amb personatges infantils i regal de llaminadures per endolcir una de les festes més divertides i acolorides de l’any.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*