Ja es poden reservar les instal·lacions esportives municipals des de la web de l’Ajuntament de Requena

Cómo reservar pistas deportivas en Requena.
Cómo reservar pistas deportivas en Requena.

Post també disponible en: Castellano

Cómo reservar pistas deportivas en Requena.
Ja es poden reservar les instal·lacions esportives municipals des de la web de l’Ajuntament de Requena.

L’Ajuntament de Requena activa l’opció de reservar les instal·lacions esportives municipals des de la seva pàgina web. Aquesta novetat, juntament amb altres que ja s’han posat en marxa com la petició de cita prèvia per a la renovació del DNI, permet als ciutadans una millor organització i una major accessibilitat als serveis.

L’equip de govern, amb iniciatives com aquesta, remarca la importància de democratitzar l’ús d’instal·lacions municipals, per a l’ús i gaudi de tots els requenenses. Una altra de les grans avantatges que aquesta novetat aporta és fer el carnet de les instal·lacions municipals esportives molt més útil.

Les instal·lacions que ja poden reservar-se des de la web són: les pistes esportives, els camps de tennis i frontó, i les diferents sales com la sala de ioga, judo, tennis de taula, escalada o la sala d’activitats dirigides.

Per poder realitzar la reserva d’una de les instal·lacions esportives, s’ha d’accedir a la pàgina web de l’Ajuntament de Requena (www.requena.es), fer clic al menú a la pestanya “administració electrònica” i en “reserva pistes esportives” . A continuació, s’ha d’iniciar sessió i, seguidament, s’escull la instal·lació que es desitja reservar, la data i l’hora. Qualsevol dubte o problema que derivi d’aquesta nova iniciativa pot comunicar a l’ajuntament perquè es dugui a terme una solució.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*