Ja està disponible la Guia de Vins i Olis de La Setmana Vitivinícola 2020 

Post també disponible en: Castellano

La guia, els tastos de la qual firma un any més el periodista i tastador Antonio Casat, manté l’estructura amb la classificació dels vins i Olis d’Oliva Mare de Déu Extres segons el varietal majoritari amb el que estan elaborats, de la que és pionera.

En esta ocasió, s’han inclòs en l’obra 1.548 vins i 42 olis d’oliva, les notes de tast del qual es presenten en espanyol i anglés, conferint-li una gran utilitat per als consumidors i operadors vitivinícoles, tant nacionals com estrangers.

La Guia SeVi representa a la perfecció la realitat vitivinícola i continua ampliant l’espectre varietal, amb vins de 79 varietats diferents de vitis vinífera i olis elaborats amb 10 varietats diferents d’oliva.

En total, han participat en l’edició de 2020 de l’obra, que inclou informacions sintètiques d’anàlisi i infografies, així com dades ampelogràfiques, 305 cellers i almàsseres, de les que s’oferixen dades bàsiques de contacte.

Aquells vins que han merescut major puntuació s’arrepleguen en el Quadro d’Honor per varietats, mentres que els vins i l’oli més destacats s’inclouen en el Top 20 de La Setmana Vitivinícola. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*