Joan Carles Fulgencio presenta “un ampli dispositiu” per garantir “la normalitat d’un dels principals esdeveniments de la Comunitat”

Cerca de 2.000 efectivos de la Guardia Civil forman parte del plan de seguridad del Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana.
Cerca de 2.000 efectivos de la Guardia Civil forman parte del plan de seguridad del Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana.

Post també disponible en: Castellano

Nota de prensaLa Guardia Civil y la Jefatura Provincial de Tráfico destinan 5 helicópteros, drones de transmisión de imagen a tiempo real y equipos ITS en carretera.
La Guàrdia Civil i la Prefectura Provincial de Trànsit destinen 5 helicòpters, drones de transmissió d’imatge a temps real i equips ITS a la carretera.

El delegat de Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, ha presentat avui el dispositiu de seguretat del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana, que reunirà a Xest a prop de 200.000 aficionats de el món de l’motociclisme.
Fulgencio ha explicat que el Pla de Seguretat del Gran Premi comptarà amb prop de 2.000 efectius de la Guàrdia Civil, de les unitats de Seguretat Ciutadana, el SEPRONA, GRS, GAR, Subsòl, GEDEX, Cinològica i també de l’Escuadrón de Cavalleria que desenvoluparan la seva tasca tant a l’interior de l’Circuit com en el terme municipal de Xest i municipis confrontants.

A més, la Guàrdia Civil destinarà 1 helicòpter que es sumarà als 4 de la Prefectura Provincial de Trànsit (dos d’ells dotats amb càmera Pegasus). Trànsit també incorporarà a el dispositiu drones de transmissió d’imatge a temps real i equips ITS a la carretera (càmeres de vigilància, sistemes de reconeixement de matrícules, radars).

A això se sumen efectius de Protecció Civil, de l’Agència de Seguretat i Resposta de les Emergències i de l’ajuntament de Xest, Bombers, i personal de seguretat de l’Circuit.
 
El delegat ha assegurat que es tracta d ‘ “un ampli dispositiu de seguretat amb què es garantirà el desenvolupament normal i festiu d’un dels esdeveniments esportius més importants de la Comunitat Valenciana”.

En la seva intervenció, Fulgencio ha demanat a tots els aficionats que abans d’iniciar els seus desplaçaments “s’informin a través dels diferents serveis de la Delegació de Govern, de la Prefectura Provincial de Trànsit o de la Guàrdia Civil de la situació de les carreteres i dels accessos a l’Circuit Ricardo Tormo “.
Així mateix, el delegat ha recordat el dispositiu especial de transport que per a aquests dies ha posat en marxa Renfe, amb una oferta de 204 trens amb parada a l’estació de Circuit fins el diumenge 17.
Segons AEMET, les previsions meteorològiques per aquest cap de setmana són pròpies de la tardor, destacant el diumenge al matí ratxes de vent.

A la presentació de el dispositiu de seguretat del Gran Premi de Motociclisme de la Comunitat Valenciana també han assistit el subdelegat de Govern a València, José Roberto González; el coronel cap de la Comandància de la Guàrdia Civil a València, Amador Escalada; el tinent coronel d’al Sector de Trànsit de la Guàrdia Civil, Javier Sánchez Ferragut; la cap provincial de Trànsit, Pilar Fúnez i l’alcalde de Xest, José Morell; així com a responsables de seguretat de l’Circuit Ricardo Tormo i de l’Agència Seguretat i Resposta a les Emergències.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*