Joan Lerma obri el cicle de conferències sobre el 40 aniversari de l’Estatut d’Autonomia organitzat per la regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Bunyol

Post també disponible en: Castellano

La Regidoria de Comunicació arranca un cicle de conferències sobre el 40 aniversari de l’Estatut d’Autonomia divendres que ve 10 de febrer en els estudis de televisió de Ràdio Bunyol. A partir de les 13,00 h se celebra la primera conferència en els estudis de televisió de Ràdio Bunyol, i es comptarà amb la presència de Joan Lerma. L’acte serà presentat per Jonquera Carrascosa, Alcaldessa de Bunyol. Tots els veïns que ho desitgen poden assistir lliurement i participar. 

Divendres que ve 10 de febrer en els estudis de Televisió de Ràdio Bunyol TV se celebren unes conferències sobre el 40 aniversari de l’Estatut d’Autonomia, organitzades per la Regidoria de Mitjans de comunicació de l’Ajuntament de Bunyol a les 13h. L’acte estarà obert a la ciutadania. Serà gravat per a posteriorment ser editat i pujat a les xarxes socials d’aquesta emissora municipal i de l’Ajuntament de Bunyol.
En l’acte intervindrà Joan Lerma, President de la Generalitat Valenciana en 1982-1995. Presentarà aquest acte l’Alcaldessa de Bunyol, Jonquera Carrascosa. Els estudis de televisió de Ràdio Bunyol també van rebre a Joan Lerma en 2021, President de la Generalitat Valenciana des de 1982 a 1995, a més de Ministre d’Administracions Públiques entre 1995 i 1996, i president de la Comissió de Justícia del Senat des de 2020. Va ser amb motiu d’uns especials sobre el 15é Aniversari de la reforma de l’Estatut d’Autonomia de la Comunitat Valenciana. Persona pròxima i de principis molt clars, va recordar aquells moments, que relata amb gran il·lusió en uns temps de renovació. 
Joan Lerma va ser un dels màxims impulsors de la recuperació de l’autogovern valencià, culminat amb l’Estatut d’Autonomia de 1982. Aquest acte, que estarà obert al públic de la localitat i la comarca, relatarà com va ser la redacció de l’estatut de mans d’un dels seus protagonistes. Un excel·lent acte que estarà presentat per Jonquera Carrascosa, Alcaldessa de Bunyol, i al qual Manuel Sierra, regidor de Mitjans de comunicació de l’Ajuntament, convida a assistir i participar lliurement.
També l’edil recorda que després de l’enregistrament i la seua posterior edició aquest programa podrà veure’s en el canal de Youtube de Ràdio Bunyol tantes vegades com es vulga, a més de passar-se per les xarxes socials d’aquesta emissora municipal, del Consistori bunyolense i també els oïdors de Ràdio Bunyol podran escoltar-lo en diversos moments. 
L’edil bunyolense, Manuel Sierra, confirma que aquest és un projecte més dins de Ràdio Bunyol TV com a ràdio oberta, plural, participativa i a l’abast de tots, “per això les associacions o entitats de la localitat que desitgen utilitzar les nostres instal·lacions per a dur a terme un acte modest, destinat a la ciutadania ací, en els estudis de televisió tenen un lloc disponible i pròxim”; així ho entén Sierra, qui es mostra molt satisfet per la labor que des d’aquesta ràdio i la regidoria conjuntament han dut a terme en aquesta legislatura. 
Aquesta conferència que es durà a terme divendres que ve 10 de febrer també s’ha desenvolupat en altres localitats de la Comunitat Valenciana, però només ací, en els estudis de televisió de Ràdio Bunyol serà gravada, “alguna cosa que fa encara més especial l’acte, per la qual cosa anime a tots els veïns de la localitat i de la comarca al fet que assistisquen i puguen conéixer de prop unes excel·lents instal·lacions audiovisuals a l’abast de tots i més de mans d’un excel·lent conferenciant i una presentadora a l’altura d’aquest acte polític, com és Jonquera Carrascosa, Alcaldessa del municipi”, va finalitzar Sierra.

 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*