José Muñoz anima a La Costera-La Canal a tots a “seguir treballant dur perquè el partit socialista segueixi sent el motor de transformació de la societat”

Post també disponible en: Castellano

El secretario de Organización del PSPV-PSOE, José Muñoz ha participado este fin de semana en el almuerzo comarcal de La Costera-La Canal.
El secretario de Organización del PSPV-PSOE, José Muñoz ha participado este fin de semana en el almuerzo comarcal de La Costera-La Canal.

El secretari d’Organització del PSPV-PSOE, José Muñoz ha participat aquest cap de setmana al dinar comarcal de La Costera-La Canal que ha tingut lloc a la localitat d’Enguera on ha posat en valor el “important esforç que s’està fent des tots i cadascun dels racons de la Comunitat a través d’alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores socialistes per convertir aquesta terra en un model d’èxit “, segons ha dit.

“En aquests tres anys hem aconseguit sortir del fangar de corrupció en què ens va ficar el PP” ha denunciat Muñoz, “hem deixat de ser el paradigma de la corrupció per ser el paradigma de la solidaritat, de la igualtat d’oportunitats, hem posat a les persones en el centre de les polítiques del que ens ha convertit en model d’èxit “ha signat.

Així s’ha referit després de participar en el dinar i en el posterior Comitè Comarcal que s’ha celebrat a la comarca de La Costera-La Canal i que també ha comptat amb les intervencions del secretari comarcal, Roger Cerdà, la secretària local, Asun Chorques i l’alcalde de la localitat, Oscar Martínez.

José Muñoz ha recordat que durant aquests tres anys s’han reparats drets, amb una Sanitat universal i pública; eliminat els copagaments; amb un pla de gratuïtat de llibres de text; augmentat les beques universitàries; atenent els malalts d’Hepatitis C, i als dependents. Però a més, tal com ha subratllat, “s’ha reconstruït l’economia amb la creació de més de 200.000 llocs de treball; s’ha incrementat la inversió estrangera; s’està treballant en la lluita contra la despoblació. Estem renaixent com a poble perquè tenim un govern honest i honrat compromès amb el benestar dels seus ciutadans “, ha apuntat.

Finalment ha recordat que el partit socialista ha estat “sempre el motor de transformació de la societat qui ha garantit la igualtat i per tant l’esperança de molta gent”, per tot això ha reclamat l’ajuda i el compromís de tots per “guanyar a una dreta sense argument polític i que es recolza en els símbols, com a única opció mentre el partit socialista sempre estarà del costat de les llibertats i la democràcia “.

Per la seva banda, el secretari comarcal, Roger Cerdà ha animat a tots els assistents a “seguir treballant per consolidar el canvi. Feia molts anys que no governàvem alhora en tantes institucions com el govern d’Espanya, la Generalitat, la Diputació de València i molts ajuntaments de la Comunitat “, ha recordat alhora que ha instat a tots els assistents a” ser responsables per seguir sent la força majoritària “.

Finalment, la secretària general del PSPV a Enguera, Asun Chorques, i Oscar Martínez, alcalde de la localitat, han donat la benvinguda i agraït la presència del secretari d’Organització en el Comitè Comarcal i han aprofitat la seva intervenció per posar en valor “els èxits que durant aquests anys, gràcies als governs socialistes, s’han assolit a la Comunitat, a la comarca i en gran part dels ajuntaments governats pels socialistes “.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*