José Muñoz es reuneix amb els nous secretaris generals del PSOE de Serra i la Pobla i demana continuar fent “una política responsable de cerca d’acords”

Post també disponible en: Castellano

El secretari d’Organització del PSPV-PSOE s’ha reunit amb Alicia Tusón i Juan Pedro Serrano, nous dirigents de la formació en Serra i La Pobla de Vallbona respectivament després de les assemblees celebrades en ambdós municipis

Ressalta el paper de “impulsor de la recuperación” del Partit Socialista i la importància de “trabajar per la reconstrucció de la Comunitat Valenciana des de l’àmbit local”

El secretari d’Organització del PSPV-PSOE, Jose Muñoz, la secretària comarcal de Camp de Túria, Lola Cel·la, i el secretari d’Organització d’esta comarca, Kike Martínez, s’han reunit hui amb els nous secretaris generals de les agrupacions socialistes de Serra i La Pobla de Vallbona, Alicia Tusón i Juan Pedro Serrano, respectivament. Els dirigents del partit han analitzat l’actualitat política i social de la comarca i han coincidit a apostar per continuar fent “una política responsable de busca dels acords i consensos el més amplis posibles”. Així ho ha manifestat Muñoz, que ha felicitat Serrano i Tusón pels seus respectius nomenaments i ha destacat “la importància d’articular polítiques de dinamització del local per a afrontar la recuperació des de l’àmbit més pròxim a la ciudadanía”.

“Es l’hora de la col·laboració, la cohesió i la unitat d’acción”, ha manifestat Muñoz, que ha considerat “fundamental” per a la reconstrucció econòmica, social i sanitària de la Comunitat Valenciana “la labor política de busca de l’interés general des de l’àmbit local”, i en este sentit ha cridat a ambdós dirigents a “seguir treballant per una política municipal allunyada de la crispació i que busque el consens pel bé dels veïns i vecinas”.

El secretari d’Organització socialista ha destacat la importància econòmica i social de la comarca del Camp de Túria per a la Comunitat Valenciana i ha apostat per “la interlocució contínua dins del partit per a dur a terme polítiques coordinades en les diferents instituciones”. “Debemos fer polítiques que apunten en la direcció de millorar la vida de les persones, i hem de fer-ho des de la responsabilitat d’una formació que té representació en la major part dels governs municipals, en la Generalitat i en la Diputació de València”.

Per això, ha reconegut la “labor de primera línia de batalla” que duen a terme les agrupacions locals del Partit Socialista, i ha agraït la labor d’estes dos agrupacions locals durant la crisi sanitària. “Ahora més que mai, la ciutadania valenciana ens exigix acords i treball dur, i eixes són les prioritats del PSPV- PSOE en l’àmbit local”, ha conclòs.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*