Jóvens de Xest sense ocupació participants en La Garantia Juvenil podran optar a treballar en l’Ajuntament a partir de setembre

El concejal de este área en el Ayuntamiento, José Vicente Guijarro.
El concejal de este área en el Ayuntamiento, José Vicente Guijarro.

Post també disponible en: Castellano

Un any més, l’Ajuntament va a realitzar contractacions d’un any de duració a jornada completa adreçades a joves menors de 30 anys sense ocupació que figuren en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

“A partir del setembre contractarem a les persones que seleccione el SERVEF per als llocs per als quals ens concedixen la subvenció, que encara estan per determinar; el que sí és segur és que serà un requisit indispensable haver realitzat la inscripció en la Garantia Juvenil, pel que instem als i les joves de Xest sense ocupació a apuntar més aviat possible per poder optar a ser seleccionats “, explica José Vicente Guijarro, regidor d’Ocupació.

Qui pot inscriure

Podran realitzar les inscripció les persones empadronades a qualsevol localitat del territori nacional espanyol que tinguen més de 16 anys i menys de 30, que estiga en situació d’atur i no estiguen participant en accions formatives ni educatives en el moment de fer la sol·licitud.

Com apuntar-se

Davant la situació actual originada per la COVID-19 es permet la sol·licitud d’usuari i contrasenya a sistema de Garantia Juvenil per correu electrònic, enviant un formulari disponible al web de Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) a garantiajuvenil@sepe.es. Un cop obtingudes les credencials d’accés les persones usuàries podran realitzar la inscripció a través d’aquest enllaç: https://garantiajuvenil.sepe.es/nuevaSolicitud.

Tota la informació a l’respecte està disponible al web de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ): www.ivaj.gva.es/garantia-juvenil

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*