Joves Socialistes constitueix l’executiva de Camp de Túria amb una candidatura “única i consensuada” encapçalada per Estel·la Tortajada

Post també disponible en: Castellano

Joves Socialistes de Camp de Túria celebrarà demà dissabte, 12 de juny, el congrés en el qual constituirà, per primera vegada en la història, la comissió executiva comarcal en un acte que es desenvoluparà en la localitat de Riba-roja de Túria. La confecció d’aquest òrgan de direcció s’ha dut a terme sota les premisses de la integració i del consens entre totes les agrupacions locals.

Estel·la Tortajada encapçala l’única llista que s’ha presentat a aquest congrés com a secretària general, a la qual s’uneixen, també, Raúl Montón com a secretari d’organització; Alejandro Navarro serà el secretari de política institucional; David Barbancho ostentarà el càrrec de secretari d’ocupació, medi ambient i foment econòmic; Marta Contreras serà la secretària de formació; Juan Espinosa tindrà el càrrec de secretari de política municipal i, finalment, Jennifer Tirado serà la secretària de comunicació i igualtat.

L’acte tindrà lloc a les 11.30 en el centre social de Riba-roja de Túria –situat en la Avinguda de la Pau- i al mateix acudiran el secretari nacional d’organització del PSPV, José Muñoz; la secretària comarcal del PSPV i presidenta de la Mancomunitat de Camp de Túria, Lola Celda; i, finalment, també acudirà el secretari general del PSPV de Riba-roja de Túria i alcalde d’aquesta localitat, Robert Raga.

La candidata a la secretària general de JovesSocialistes, Estel·la Tortajada, ha subratllat que les joventuts “venim a presentar, a conformar i a activar en aquest dia un espai tolerant, combatiu i socialista que lluita per a donar fi a les injustícies; el nostre propòsit és ser un eix vertebrador de la comunicació entre les persones, el nostre partit i les institucions, a més, de ser l’instrument amb el qual poder crear la societat de justícia social que ens mereixem i que sempre hem somiat”.

Estel·la Tortajada és natural de Riba-roja de Túria, té 27 anys, treballa com a terapeuta ocupacional i està especialitzada en persones amb discapacitat intel·lectual. Treballa en una residència amb persones majors i, al mateix temps, forma part d’una associació que tracta amb persones amb discapacitat intel·lectual. Tortajada s’autodefineix “una persona molt sociable, responsable i que sempre ha tingut clar que volia treballar per a les persones”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*