Kork Ballington serà l’estrella convidada d’el Racing Legends

LEAD Technologies Inc. V1.01

Post també disponible en: Castellano

El Circuit Ricardo Tormo celebrarà el proper 29 de febrer i 1 de març la setena edició de l’Racing Legends, el festival de cotxes i motos clàssics que obre el calendari de l’motor a Xest.

Com cada any, hi haurà un pilot de llegenda a què els aficionats tindran l’oportunitat de veure córrer un cop més sobre l’asfalt de Xest, una de les pistes més emblemàtiques de l’motociclisme. En aquesta ocasió, serà el sud-africà Kork Ballington, dues vegades bicampió de el món en 1978 i 1979 de les categories de 250 i 350cc.

El pilot africà aconseguir la seva primera victòria mundialista el 1976 a Espanya, al circuit de Montjuïc, als comandaments d’una Yamaha de 350cc. Però no va ser fins que es va enrolar a les files de Kawasaki quan va aconseguir els seus millors resultats.

En total, Ballington va aconseguir 31 victòries en el mundial de motociclisme, 46 podis, 4 títols mundials i un subcampionat. Després de tres anys sense èxit en la categoria reina, es va retirar de la competició el 1982. El 2018 va ser nomenat MotoGP Legend al circuit de Philip Island durant el Gran Premi d’Austràlia, país on resideix.

D’aquesta manera, el pilot sud-africà tindrà l’oportunitat de tornar a provar alguna de les seves motos històriques durant el Trofeu Paco González. A més, un dels col·leccionistes participants portarà fins al Circuit Ricardo Tormo les Akashi KR 250 i 350 per rememorar el motociclisme de fa més de 40 anys.

El Racing Legends reuneix cada any més de mil vehicles clàssics a les instal·lacions de Circuit Ricardo Tormo. La venda anticipada d’entrades ja està oberta al web de Circuit consultar aquí i també estaran disponibles a les taquilles de l’Circuit durant la celebració de l’esdeveniment.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*